Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-20) 450-78-41
(06-20)952-82-03
szerval@chello.hu
szerval@t-online.hu
lg
md
sm
xs
webáruház kategóriák
Keresés
Ossza meg oldalunkat ismerőseivel
 

Beltéri pingpongasztalok: hogy télen se maradjon játék nélkül

beltéri pingpongasztalokA pingpongra tipikusan nyári, kerti játékként tekintünk. Sokaknál a garázsban telel a pingpongasztal, majd a tavasz első melegebb napjain előkerül onnan, elfoglalja a helyét a teraszon, és őszig el se lehet mozdítani onnan, a hidegebb, szelesebb napokon viszont hiányolni kell, mivel ilyenkor nem játszható, vagy legalábbis nem kényelmesen, és főleg nem sokáig. Egy igazi pingpongfanatikust azonban nem lehet eltántorítani a játéktól még télen sem, ehhez pedig a legjobb megoldást egy beltéri pingpongasztal nyújtja!

A beltéri pingpongasztalok kialakításukban alig különböznek a kültéri rokonaiktól, az árukban viszont jókora különbségeket fedezhetünk fel. Ugyanúgy megvásárolhatóak kerekeken gördülő, illetve sima, lábakon álló változatban, emellett csak az asztallap is beszerezhető többféle vastagságban, igény szerint. Az asztallap ugyanúgy forgácslemez, mint a legtöbb kültéri pingpongasztal esetében, csupán az élzárás vékonyabb: többnyire 2 mm-es. Mivel emiatt, illetve a gyengébb felületkezelés okán nem bírja az esőt, ettől védeni kell, ám még így is használható kültéren, ha szép az idő. Ha viszont egy szobában állítjuk fel, szinte örökéletű, és nem igényel karbantartást. Így a téli napon sem kell lemondani a játékról, ha beltéri pingpongasztalt vásárolunk.

Webáruházunkban többféle sporteszköz, így kül- és beltéri pingpongasztalok is kaphatóak. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, és rendelje meg házhozszállítással, vagy jöjjön el érte személyesen, és további kedvezményben részesülhet! Kínálatunkból a kiegészítőket, vagyis a hálót, az ütőket és a labdákat is megvásárolhatja új pingpongasztalához, vagyis mindent beszerezhet egy helyen, és már kezdődhet is a játék!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését beltéri pingpongasztalaink és egyéb termékeink iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát! Ha kérdése lenne a kiválasztott pingpongasztallal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, akkor kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!