lg
md
sm
xs
webáruház kategóriák
Keresés
Ossza meg oldalunkat ismerőseivel
 

Színesítse a hotel sporteszköz-kínálatát kültéri pingpongasztallal!

 

A szabadtéri játékok minden hotel szolgáltatásainak alapvető részét képezik. Ha azt szeretné, hogy vendégei valóban teljes körű kiszolgálásban részesüljenek, akkor gondoskodjon a szórakoztató eszközökkel jól felszerelt zöldterületről!

 

Egy hűs vízzel teli medence mellett helyet kaphat egy kültéri pingpongasztal is. Ez az a sport, amit szabadtéren is lehet játszani, méghozzá egyszerre többen is. A pingpong sokak kedvenc hobbija, de azok is szívesen játsszák, akik ritkán vesznek ütőt a kezükbe, viszont ha van a közelben egy kültéri pingpongasztal, akkor részt vesznek a játékban.

 

Forduljon bizalommal webshopunkhoz, ahonnan meg tudja rendelni a hotelje számára az új, kültéri pingpongasztalt! Többféle lehetőséget is kínálunk azoknak, akik ilyen sporteszközt keresnek, annak megfelelően, hogy milyen modellre tartanak igényt. A kültéri pingpongasztalok összecsukhatóak, ollós merevítéssel mozgathatóak, tároláshoz pedig a lábakat is össze lehet csukni, hogy ne legyenek útban.

 

Az asztallapok 4, illetve 5 mm vastagságban meleminnel vannak bevonva, ami a speciális eljárásnak köszönhetően időtálló. Maguk a kültéri pingpongasztalok is időjárásállóak, tehát szezonban nem muszáj őket ki-be hurcolni a kertből fedett térbe, mert jól tűrik az UV sugárzást és a nedvességet is.

 

A kültéri pingpongasztal összecsukható, így, ha nincs rá szükség vagy beltéren is szeretnék használni, könnyen lehet tárolni, illetve mozgatni. Egy sarokban is elfér, ha nincs számára felesleges hely, így más holmikkal együtt is tárolható. Ha megrendeli, biztosan nem fog a szekrényben állni, csakis a téli időszakban.

 

Ha szeretné egy kültéri pingpongasztallal bővíteni a hotelje felszerelését, és bővíteni a szabadidős tevékenységek kínálatát, rendeljen kínálatunkból! Egyes kültéri pingpongasztalok akciós áron kaphatóak!

 

Ha kérdése lenne, keressen fel minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és mi segítünk Önnek meghozni a legjobb döntést!