Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-20) 450-78-41
(06-20)952-82-03
szerval@chello.hu
szerval@t-online.hu
lg
md
sm
xs

Pingpongasztalok beltérre vagy kültérre

pingpongasztalok

A pingpongasztalokból vásároljon újat, ha a régi már elhasználódott! A pingpong olyan sport, amit hobbi szinten is sokan szívesen űznek. A játék alapvetően páros sport, de lehet akár csapatban vagy egyedül is ütögetni a fehér labdákat. A játék élményét természetesen az is befolyásolja, hogy milyen eszközökkel játsszák. A  pingpongasztalok jelentik ennek a játéknak a fő eszközét, itt zajlanak a meccsek a pingpong ütők és a labdák segítségével. Aki igazán nagy gondot fordít az asztal kiválasztására, annak a figyelmébe ajánljuk valódi, magyar gyártmányú termékeinket!

A webshopunkban többféle modell várja  pingpongasztalokból, hogy megvásárolják. Ezek a modellek magyar termékek, így garantáltan könnyen elérhető alkatrész utánpótlást is biztosítani tudunk hozzájuk. Az asztalok mellett az egyéb kiegészítők is megtalálhatóak a webshop kínálatában, úgy mint hálók, ütők, takaró, tartó vas vagy láb persely és persze a labdák. Vásároljon kényelmesen, olcsón, minőségi terméket szabadidős tevékenységhez, amit már pár napon belül ki is tudunk szállítani a megadott címre!

 pingpongasztalok kiválasztásához csak pár alapvető kérdésben kell dönteni. Ilyen kérdés például az is, hogy beltéri  pingpongasztalt szeretne vagy kültéri pingpongasztalt tervez. A kettő között nem csak a nevében van különbség, ugyanis az alapanyaguk, kezelhetőségük is befolyásolja, hogy milyen körülmények között lehet őket használni, mit bírnak.

A modellek között vannak hobbi tevékenységre kifejlesztett és komolyabb kategóriába sorolható darabok is. A  pingpongasztalok között különbséget tehetünk az alapján is, hogy lábas vagy kerekes modellekről van e szó. A kialakítás, az összehajtható szerkezet, a kis súly mind ideális tulajdonság ahhoz, hogy egy  pingpongasztalt jól ki lehessen használni. Ajánljuk termékeinket kertes családi házakba, nyaralókba, de iskolák, panziók, táborok számára is, minden helyre, ahol aktív szabadidős tevékenységhez szeretnének eszközöket vásárolni.

Ha érdekli ajánlatunk, keressen minket az egyik elérhetőségünkön!


Gyakran fogad vendégeket? Vásároljon pingpongasztalt!

pingpong asztalokSokak otthonában szinte állandó nyüzsgés van, hiszen nem telhet el úgy egy hétvége anélkül, hogy pár órára ne találkoznának a barátokkal. Ilyenkor előkerülhetnek a különböző társasok és kártyajátékok, amiknek a túl gyakori használata egyhangúsághoz vezethet. Érdemes más, mozgalmas játékot választani melléjük, a kérdés már csak az, hogy mit biztosítson a házigazda a szórakozáshoz? Ha Ön is feltette már ezt a kérdést, és gyakran fogad vendégeket, vásároljon pingpongasztalt kínálatunkból!

A pingpongozás egy roppant szórakoztató, közkedvelt játék, amit igencsak nehéz megunni, köszönhetően annak, hogy rendkívül mozgalmas kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Választékunkban többféle pingpongasztalt talál, így könnyedén ki tudja választani azt a modellt, ami megfelel az igényeknek. A legjobb, hogy ha rendelkezésre áll tágas fedett tér, vagy a garázsban van elég hely, hiszen így vásárolhat beltérre is pingpongasztalt, és semmi sem szabhat határt a nagy meccseknek!

Válassza ki Ön is az igényeinek megfelelő pingpongasztalt! Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Pingpong asztal kül és beltérre: küzdje le a stresszt szórakoztató játékkal!

pingpong asztalokAz őszre jellemző hideg, esős időjárás, korai sötétedés igencsak negatív hatással vannak egyesek közérzetére. Gyakran érzik rosszul magukat, ingerültebbek, ez az állapot pedig a teljesítményüket is befolyásolja. Ahhoz, hogy az érintettek leküzdhessék a negatív energiákat, érdemes ebben az időszakban valamilyen hobbit, elfoglaltságot találniuk, ami segíthet elfeledtetni a gondokat. Több lehetőség közül válogathatnak az emberek. Sokan mindenképp az otthoni tevékenységeket részesítik előnyben. Amennyiben Ön is szeretné elterelni a figyelmét a körülményekről, vásároljon pingpong asztalt kínálatunkból, és máris kezdődhet a játék!

A pingpong asztal megvásárlásával kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosíthat magának otthonában. A kínálatban kül és beltéri típusok egyaránt elérhetők. Több érv is szól amellett, hogy pingpong asztalt vásároljon. A pingpong kifejezetten pozitív hatással van a közérzetre, csökkenti a stresszt, segít elfeledtetni a negatív tényezőket. A játék teljesen kikapcsolja az embereket, és a legjobb, hogy igazi közösségkovácsoló ereje van. Tökéletes hétvégi program lehet a családdal, barátokkal, és ehhez el sem kell utaznia, mert otthon is tudnak játszani. A pingpongozás fontos szerepet tölt be a kondíció javításában, a fittség megőrzésében. A csontozatot erősíti, és még az agyat is megdolgoztatja, hiszen sokszor kell taktikázni, gondolkodni egyes lépések előtt. A játékba a legkisebbek is beszállhatnak. Ebben a formában könnyedén levezethetik a felesleges energiájukat, így pedig szülőknek könnyebb dolguk lesz a gyermekekkel. A választékunkban megtalálható pingpong asztalok megbízható, minőségi termékek, amik hosszú éveken át biztosítani fogják az önfeledt kikapcsolódást.

Válasszon Ön is hasznos, szórakoztató időtöltést, ehhez szerezze be tőlünk pingpong asztalát! A termékeket kedvező áron kínáljuk a vevőknek. Ha bővebb információkra lenne szüksége a pingpong asztalokról, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állna az érdeklődők rendelkezésére.