Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs

Hintaágy párnák és tetők a hintaágy új ruhájához

hintaágy párnák

Hintaágy párna és hintaágy tető is kapható kedvező árakon. Öltöztesse a kerti hintaágyat új ruhába, ha a régi már elhasználódott!

A hintaágyak kültéri bútorok, amiket jó időben lehet használni pihenésre. A színes, párnázott kerti bútorokon kényelmesen el lehet helyezkedni egy kellemes ringatózáshoz, árnyékot adnak a hintaágy tetőnek köszönhetően, több személyes kialakításuk a családi, baráti beszélgetéseknek is kedvez.

Könnyen előfordulhat, hogy a hintaágy huzata, teteje tönkremegy, hiszen textil és szivacs alkotja őket. Egy óvatlanul a szabadban hagyott hintaágy elázhat, megtépázhatja a vihar, a nyári jégeső. A kicsi gyerekek, az őrizetlenül hagyott háziállatok is okozhatnak sérüléseket rajta. A foltos, szakadt huzat nem szép látvány, nem szívesen invitál rá vendégeket, ugye? Nem kell a hintaágyat száműznie a garázsba, szerezzen be új hintaágy párnákat és tetőt, öltöztess új ruhába a régi vázat!

Az online boltunkban új, dekoratív hintaágy párnák és hintaágy tetők elérhetőek szolid árakon. A kínálatban mintás, egyszínű modellek is megtalálhatóak. A párnák lehetnek darált párnák vagy lapszivacsos változatok is. A csere nem bonyolult, a párna és a tető is egyszerűen rögzíthető a meglévő hintaágy vázához. Tekintse meg a választékot, döntsön a méretben és színben is változatos hintaágy párnák és vízhatlan hintaágy tetők mellett aszerint, hogy melyik illik az Ön hintaágyához és az ízléséhez! A webáruházban látható termékek és színek nem képezik a teljes készletünk darabjait. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdekli az aktuális kínálatunk!

A minőségi hintaágyak mellett forgalmazunk új hintaágy párnákat és tetőket is. Forduljon bizalommal a kereskedésünkhöz, ha eljött az ideje a régi kiegészítők lecserélésének! A nálunk kapható hintaágy párnák, tetők és hintaágyak kiváló magyar termékek, amiket minden teraszra és kertbe ajánlunk. Ne hagyja ki a minőségben és árban is egyaránt vonzó ajánlatainkat! Az érdeklődőknek további tájékoztatást nyújtunk a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!

Hintaágy párnák és tetők jó áron, nagy választékban

hintaágy párnák

Hintaágy párnákkal kényelmesebbé tudja tenni a kerti bútorát, a hintaágy tetővel pedig megelőzheti, hogy a párnák elázzanak egy hirtelen jött nyári zápor alkalmával. A kerti bútorok általában saját párnával kaphatóak, de az olyan termékek, mint amilyen a hintaágy, külön vásárolt hintaágy párnákkal és hintaágy tetővel is felszerelhetőek. Amikor hintaágyat vásárol valaki, rendszerint ki tudja választani azt is, hogy milyen kiegészítőkkel kapja meg az új kerti bútort. Ezek a kiegészítők a kertben fokozottan ki vannak téve az időjárás vagy éppen a házi állatok rohamának, így előfordulhat, hogy a vártnál hamarabb kell új hintaágy párnákat vagy esetleg egy új tetőt beszerezni. Természetesen nem kell nyomós indok sem az új textilek megvásárlásához. Előfordulhat, hogy egy hintaágy tulajdonos már megunta a régi huzatot vagy szeretne többet is, hogy azokat kedve szerint váltogathassa. Akármilyen okból is tervezi az új hintaágy párnák vagy hintaágy tető vásárlását, egyet fontoljon meg alaposan: milyen minőségű terméket választ!

A webáruházunkban kizárólag magyar terméket talál, ha kerti bútort, illetve ahhoz illő kiegészítőket szeretne vásárolni. Forduljon bizalommal a webshopunkhoz és szerezze be keresgélés, utazás és várakozás nélkül az új kerti holmikat, amikkel kellemesebbé válik a pihenés a zöldben! A hintaágy párnák és tetők akciós áron kaphatóak, ezért most még inkább érdemes figyelemben részesítenie a mi termék kínálatunkat. Spóroljon velünk az árakon úgy, hogy közben valódi minőséget kap!

A hintaágy párnákból megtalálhatóak kétféle töltettel készült termékek a kínálatunkban. Egyrészt darált habos, másrészt lapszivacsos kivitelben készülnek a pamut és poliészter anyagú huzattal bevont párnák. Mivel a huzat anyaga nem vízálló és nem is uv álló, ezért válasszon hozzá olyan, színben, mintában illő hintaágy tetőt, ami viszont ellenáll a nedvességnek! Komplett csomagot is vásárolhat a hintaágyához, amiben hintaágy tető, hintaágy párnák, könyöklők is vannak. Az aktuális színek és minták kollégáinknál elérhetőek.

Hintaágy párnák és tetők az új szezonra

hintaágy

A hintaágy párnák és a hintaágy tető nélkül egy hintaágy semmit sem ér! A kerti bútorok közül a hintaágy talán az a bútor, ami a leghívogatóbb. Ki az, aki ne szeretne belehuppanni, a hintaágy puha ölébe és hagyni, hogy az ide-oda billegés álmosító ritmusa megnyugtassa. Körös-körül zsizsegő kert, friss levegő, szikrázó napfény, ujjongó természet adja a hátteret tavasszal a hintaágyhoz, nyáron pedig a bódító kánikula elől lehet az otthonos kerti bútor árnyékába burkolózni. Érzi a kellemes szellőt, ami megsuhintja, ahogy a hintaágy előre és hátra lendül? 

Itt az ideje elővenni a ponyva alól, letisztítani és a matracokkal, tetővel kiegészíteni a hintaágyat! A hintaágy párnák és a hintaágy tető nélkül csak egy váz van. amivel nem lehet semmit sem kezdeni. Gondoskodjon időben arról, hogy előkészítse a kerti bútort a használatra! A tisztítás önmagában még nem elég. Ha nyikorog a váz, be kell olajozni, ha billeg a láb, meg kell javítani, ha a hintaágy párnák már túl régiek, újakra van szükség.

A hintaágy párnákat, a hintaágy tetőt és mindent, aminek köze van a hintaágyhoz, meg tudja rendelni tőlünk. Keressen minket bizalommal és vásároljon megfizethető áron minőségi kiegészítőket a hintaágyához! A termék kínálatunkban kizárólag magyar terméket talál, a hazai gyártókat támogatja, ha tőlünk vásárol kerti bútort vagy ahhoz készített kiegészítőket.

A hintaágy párnák és tetők kaphatóak kifejezetten egy konkrét hintaágy típushoz, mint amilyen a Zeusz vagy az Olimpia, de azok is találhatnak méret alapján hintaágy kiegészítőt, akik nem nálunk vásároltak kerti bútort.  A hintaágy párnák között két fajtát forgalmazunk, vannak darált szivaccsal töltött és lapszivacsos párnák. Minden vásárló eldöntheti, hogy melyik szimpatikusabb megjelenés, illetve kényelem szempontjából a számára. A hintaágy párnák ülőkéből, háttámlából állnak, ezeket egészíti ki a hintaágy tető, valamint a könyöklő. A honlapunkon találja termékeinkről készült fotókat, de az aktuális kínálatról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Hintaágyba való párnák, szivacsok kerti használatra!

hintaágy párnák

Néha jól esik elbújni a világ elől, kiszakadni a hajtásból és csak magunkra figyelni. Az ilyen pihenőidőhöz sokan szeretnek elutazni, távoli tengerpartokon heverészni vagy ismeretlen tájakon barangolni. Az ilyen nagy utazásokhoz azonban nem mindenkinek van ideje vagy anyagi kerete. Nem kell ahhoz messzire utazni, hogy jól érezzük magunkat és kipihentek legyünk. Akár az otthonunk kertjében fel tudunk teljesen töltődni és élvezni a csendet, nyugalmat,elmerülni a kellemes semmittevésben. Zöld lombok és madárcsicsergés körös-körül, Ön lassan hátradől a hintaágyában... Valami nem stimmel? Nem elég kényelmes a hintaágy szivacs, hiányzik a hintaágy tető vagy hepehupás a hintaágy párna? Ezen könnyen segíthet, ha megrendeli az új hintaágy párnákat.

A hintaágy párnák nélkül sajnos használhatatlan, hiszen a párna nélküli rácsos rész nem alkalmas arra, hogy üljenek vagy feküdjenek benne. Lehet, hogy az előző évben egy hirtelen viharban elázott a szivacs vagy csak túl régi, kopott, kifakult és eldeformálódott a vászon? A hintaágyakba lapszivacsos és darálthabos párnák is választhatóak, ízléses, színes, mintás vagy egyszínű huzattal bevonva. A hintaágy szivacsa és a hintaágy tető ugyanabból az anyagból készül, hogy a látvány egységes és szép legyen. Persze ez sincs kőbe vésve, minden vásárló a saját kedve és ízlése alapján rendelhet vízhatlan tetőt és kényelmes, minőségi szivacsot is. Készüljön velünk a jó időre, újítsa meg a hintaágyát és töltsön kellemes órákat a teraszon, a kertben vagy az udvaron az otthona nyugalmában!

Amennyiben új párnák vagy tetők kellenek a kerti hintaágyhoz, ne várjon vele, hiszen a jó idő már ideért! Rendelje meg online az új hintaágy kiegészítőket kedvező árakon és hamarosan már ismét gondtalanul ejtőzhet a saját kertjében, távol a világ zajától! Ha szüksége van segítségre, hogy melyik hintaágy kiegészítő mellett döntsön, ne várjon tovább, hanem lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén tájékozódjon magyar termékeinkről!