Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-20) 450-78-41
(06-20)952-82-03
szerval@chello.hu
szerval@t-online.hu
lg
md
sm
xs
Vegastar 4mm PingpongasztalVegastar 4mm PingpongasztalVegastar 4mm Pingpongasztal

Vegastar 4mm Pingpongasztal
Cikkszám: 005

137770 Ft
AKCIÓ 132346 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírás

Akció 
2022.08.01-től-2022.08.31-ig

 

 

"Szállítási költség 12000 Ft. Szállítási határidő megrendeléstől számított 4-5 munkanap! Helyszíni átvétel 0 Ft

Egyenesen a gyártótól!

A Vega Star vízálló 4 mm-es kültéri pingpongasztalok otthoni használatra szánt kiváló minőséget képviselő termékek. Szinterezett fém keretmerevítéssel, szinterezett kocsi szerkezettel és 4 db forgózsámolyos, gumírozott bolygókerékkel karton dobozba csomagolva forgalmazzuk.
Ajánlott: szabadidős, családi pingpongozáshoz kültéren.
A Vega Star vízálló  4mm-es kültéri pingpongasztalok a hálót is tartalmazzák és különösen praktikus, hogy tároláskor sem kell leszerelni.
Egyénileg is szállítható személyautó csomagtartóján jól, erősen rögzítve!
Az összeszerelési útmutató, tartozékok, csavarkészlet a csomagolásban az asztalhoz rögzítve található!
A pingpongasztal 1-1 oldalán található duplán felszerelt rögzítő elem biztonságos lenyitást illetve felállítást biztosít.
Mivel a termék Magyar gyártmányú,így az alkatrészek utánpótlása folyamatosan biztosított,és pótolható.
A pingpongasztal használata után, mikor elrakni kívánjuk és függőlegesen felállított helyzetben van, ügyelnünk kell arra, hogy szélvédett helyre pl : fal mellé kerüljön,így az asztal nem tud felborulni illetve károsodni.
Kiváló szabadidő kikapcsolódást biztosít, pingpongozást kedvelőket egészségtudatos életmódra neveli.
A Vega Star vízálló 4mm-es kültéri pingpongasztal folyamatos fejlesztés alatt áll, ezzel biztosítja cégünk a minőség a megbízhatóság és a hosszú élettartam garanciáját.
A Vega Star 4 mm-es kültéri kerekes pingpong asztal hálóval egybeépítve kerül forgalomba.
 
 
Élvezetes és jó játékot kívánunk minden kedves vásárlónknak!
 
Csomag mérete:1550x1400x120 mm
Egy asztal mérete: 153*137*76 cm
súly: 45 kg
MAGYAR TERMÉK!

Akciónk keretében előnyösen szerezheti be a legmodernebb kültéri pingpongasztalainkat.

 

Pingpongasztal otthonra!

pingpongasztalpingpongasztal otthonra tervezett változata egy kedvelt játék. A családdal vagy egyedül is adogathatja a labdát, ha úgy szeretné.

pingpongasztal otthoni használatra szánt változatainak más tulajdonságai vannak, mint például egy teremben használt asztalnak. Természetesen az otthoni pingpongasztalnak is maximálisan kihasználhatónak kell lennie, ez az elsődleges szempont az asztal kiválasztásánál. Azok a pingpongasztalok, amiket az otthoni kertekbe, udvarokra vagy éppen garázsokba szánnak, nem árt, ha összehajtható modellek. Egy összehajtható pingpongasztalnak megvan az az előnye, hogy kihajtva lehet játszani rajta, összecsukva pedig el lehet tenni abba a sarokba, ahol nincsen útban. Félig lehajtott asztalnál pedig szólóban is gyakorolhat bárki, fele akkora helyen! A fal mellé állítva az asztal kis helyet foglal el a padláson, a garázsban vagy a teraszon addig, amíg valakinek nem támad kedve egy jó kis meccshez. Az összecsukható pingpongasztalnál nincs szükség arra, hogy a tárolás nehézségeivel kelljen számolni. Ne feledkezzünk meg a kerekekről se!

A kerekekkel felszerelt pingpongasztalt csak át kell tolni egyik helyről a másikra és erőlködés nélkül lehet a helyét változtatni. Az otthoni, egyesületi vagy az iskolában is helyet kapó asztaloknak szintén lehetnek praktikus kerekei. A kerekek az asztalhoz hasonlóan nem lehetnek silányak. Minőségi, tartós kerekekkel az asztal is többet tud, de csak akkor, ha fékezhetőek a kerekek. A fékezhető kereket rögzíteni lehet, így a pingpongasztal nem csúszkál játék közben, a helyén marad akkor is, ha véletlenül neki ütközik az egyik játékos a meccs hevében.

pingpongasztal otthoni, hobbi használatra is tud annyit, mint egy profi változat, ha körültekintően választja ki. A pingpongasztal hobbi célra könnyen beszerezhető, ha tudja, hogy milyen modellre van szüksége. A minőségi asztalokat és kiegészítőket keresse nálunk! A termék tulajdonságokról tudjon meg többet a munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást bármelyik elérhetőségen!