Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
webáruház kategóriák
Keresés
Ossza meg oldalunkat ismerőseivel
 

Beltéri pingpongasztal és minden tartozék, ami kellhet hozzá!

beltéri pingpongasztalokbeltéri pingpongasztal a szabadidő eltöltésének nagyszerű eszköze. Az új berendezést meg tudja vásárolni webáruházból is, kedvező áron!

A pingpong olyan sport, amihez nem kell egy tornateremnyi hely, de különleges felszerelés sem. Pingpong ütők, néhány labda, háló, na és az asztal szükséges hozzá. Nem árt pár lelkes játékos sem, akik rendelkeznek némi érzékkel az ütögetés és a labdák iránt. Indulhat a meccs?

A beltéri pingpongasztal otthonra vagy közösségi terekbe is jó választás. Iskolákba, közösségi házakba, táborokba vagy akár mozgás központokba is tervezhető. Mivel a beltéri pingpongasztal alapvetően összecsukható berendezés, nem kell a számára egy állandó helyet kijelölni. Amikor nem használják, el lehet pakolni összehajtva, de ha szükség van rá, akkor bárhol fel lehet állítani, ahol elfér és marad egy kevés hely a játékhoz is.

A beltéri pingpongasztal éveken át megbízható szabadidős programot tud szolgáltatni egy vagy több embernek is, aki szeret barátilag versengeni és az aktív kikapcsolódást sem hanyagolja. A minőségi sport eszközt meg tudja rendelni a webáruházunkból, ahol a komplett beltéri pingpongasztalt laponként árusítjuk. A teljes asztal lap még csak egy jó alap, de nem elég a játékhoz.

A beltéri pingpongasztalt ki kell egészíteni lábakkal is vagy olyan pingpongasztal alkatrészekkel, mint a kitámasztó olló vagy a lábpersely. Az alkatrészek után jöhetnek a kiegészítők. Ha összeszerelte a beltéri pingpongasztalt, akkor szerelje fel még hálóval is! A labdák és az ütők előkerülnek a játékhoz, ezekből is talál kínálatot a webáruházban.

A használaton kívüli asztalt érdemes letakarni külön, erre a célra készült pingpongasztal takaróval, hogy védje az asztal lapot és annak a felületét. A védelem kifizetődik, mert sokáig szép és használható marad az asztal. Amikor csak van rá jelentkező, le lehet játszani egy meccset. 

A beltéri pingpongasztal, illetve annak tartozékai és alkatrészei is elérhetőek megfizethető áron és kiváló minőségben az áruházunkban Önnek is!

Beltéri pingpongasztalok: hogy télen se maradjon játék nélkül

beltéri pingpongasztalokA pingpongra tipikusan nyári, kerti játékként tekintünk. Sokaknál a garázsban telel a pingpongasztal, majd a tavasz első melegebb napjain előkerül onnan, elfoglalja a helyét a teraszon, és őszig el se lehet mozdítani onnan, a hidegebb, szelesebb napokon viszont hiányolni kell, mivel ilyenkor nem játszható, vagy legalábbis nem kényelmesen, és főleg nem sokáig. Egy igazi pingpongfanatikust azonban nem lehet eltántorítani a játéktól még télen sem, ehhez pedig a legjobb megoldást egy beltéri pingpongasztal nyújtja!

A beltéri pingpongasztalok kialakításukban alig különböznek a kültéri rokonaiktól, az árukban viszont jókora különbségeket fedezhetünk fel. Ugyanúgy megvásárolhatóak kerekeken gördülő, illetve sima, lábakon álló változatban, emellett csak az asztallap is beszerezhető többféle vastagságban, igény szerint. Az asztallap ugyanúgy forgácslemez, mint a legtöbb kültéri pingpongasztal esetében, csupán az élzárás vékonyabb: többnyire 2 mm-es. Mivel emiatt, illetve a gyengébb felületkezelés okán nem bírja az esőt, ettől védeni kell, ám még így is használható kültéren, ha szép az idő. Ha viszont egy szobában állítjuk fel, szinte örökéletű, és nem igényel karbantartást. Így a téli napon sem kell lemondani a játékról, ha beltéri pingpongasztalt vásárolunk.

Webáruházunkban többféle sporteszköz, így kül- és beltéri pingpongasztalok is kaphatóak. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, és rendelje meg házhozszállítással, vagy jöjjön el érte személyesen, és további kedvezményben részesülhet! Kínálatunkból a kiegészítőket, vagyis a hálót, az ütőket és a labdákat is megvásárolhatja új pingpongasztalához, vagyis mindent beszerezhet egy helyen, és már kezdődhet is a játék!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését beltéri pingpongasztalaink és egyéb termékeink iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát! Ha kérdése lenne a kiválasztott pingpongasztallal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, akkor kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!