Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
webáruház kategóriák
Keresés
Ossza meg oldalunkat ismerőseivel
 

A fa szánkó a téli programok elmaradhatatlan eszköze!

fa aszánkókA retro még mindig nagy divatnak örvend, az öltözködésben és a használati tárgyakban is visszaköszönnek a pár évtizeddel ezelőtti trendek. A fa szánkó retro a javából, amiből sokaknak még megvan az az eredeti modell, amit évekkel ezelőtt vásárolt. Egy ilyen sporteszköz egyike azoknak a dolgoknak, amiket nem dobunk ki, hiszen nagy valószínűséggel mindig lesz valaki, aki szívesen felpattan rá, ha leesik az első hó télen. Strapabíró és erős, nem megy tönkre egyhamar, és nem utolsósorban nagyon nosztalgikus hangulata van egy fa szánkónak. A legtöbbünknek a fa szánkó egyet jelent a vidám gyerekkorral, a hosszú, szánkózással töltött téli délutánokkal, a nagy hógolyócsatákkal és a havas domboldalak meghódításával. Akinek valamiért már nincsen meg a régi, gyerekkori fa szánkója, annak sem kell csupán a régi emlékekre hagyatkoznia. A fa szánkókat új kiadásban, de a régi dizájnban is meg tudja vásárolni.

A webáruházunkban hamisítatlan, retro hangulatú fa szánkókat is kínálunk, amik semmiben nem maradnak el a régi, évtizedekkel ezelőtt gyártott fa szánkóktól. A fa alapanyag ugyan sérülékenyebb, mint egy fémből készült szánkó esetében, de a megfelelő kezeléssel és ápolással a fa is sokáig bírja, szép és sérülésmentes marad. Ma már vásárolhatunk fém vagy éppen modern, műanyag szánkót is, de a fa szánkó szépségéhez és utánozhatatlan egyediségéhez egyik sem érhet fel.

A webshopunkban kínált fa szánkók nemcsak szépek, hanem jól irányíthatóak, na és persze kiválóan csúsznak is. A hagyományos méret mellett gyerekeknek készült változat is elérhető, valamint szánkóra rögzíthető háttámla is, valódi bükkfa lécekből. A levehető háttámla a szánkót lesikláshoz vagy téli kiránduláshoz is alkalmassá teszi.

Aki mégsem talál megfelelőt a fa szánkók között, annak nem kell máshová mennie szánkóért, hiszen vannak még fémből készült szánkóink is! Tekintse meg termékeinket, és válasszon szánkót a családnak!

Fa szánkó a téli kirándulásokhoz!

Fa szánkó Fa szánkóra vágyik a gyerek? Nálunk a régi idők szánkói is megtalálhatóak a termékek között!

A télnek még nincsen vége és minden reményünk megvan arra, hogy annyi hó essen, amennyi egy kiadós szánkózáshoz elegendő. Ha a család mégis havasabb tájakra utazik és síelni, kirándulni megy a hegyekbe, akkor a szánkó semmiképpen nem maradhat otthon!

A fa szánkó fa és fém elemeket is tartalmaz, ennek köszönhetően egyszerre mutatós és tartós szánkó is készül. A fa szánkó olyan szánkó, amivel tökéletesen lehet siklani egy domboldalról vagy egy havas sípályán, de egy téli, erdei sétán sem kell nélkülözni. A szánkó elejére kötött zsinórral lehet húzni, már csak abban kell megegyezni, hogy ki húzza a szánkót és ki utazzon rajta.

A fa szánkóból nem csupán az ünnepek során válhat izgalmas meglepetés, hiszen születésnapra vagy más alkalomra is kiváló ötlet. Lepje meg a gyerekeket egy új szánkóval vagy ajándékozzon akár az egész családnak egy közös fa szánkót! Ha eddig nem szívesen merészkedtek ki a hideg téli időben a szabadba, most majd behívni nem lesz egyszerű a gyerekeket. A szánkó elfér a csomagtartón, így nem kell otthon hagyni akkor sem, ha vidékre, a nagymamához vagy külföldre, síelni utaznak.

fa szánkó vásárláshoz még el sem kell hagynia a lakást, csak lépjen a webáruházunkba és válassza ki, hogy melyik, új szánkót szeretné hazavinni! Az online vásárlás előnyeit érdemes kihasználni, így nem csak a környékbeli ajánlatokból tud válogatni. A webáruházunkban kapható szánkók nagyon jó ár-érték arányban vásárolhatóak meg. A retro szánkó és a többi szánkó is olcsóbban kapható, ha éppen akció alkalmával rendel!

A hintaágyak és pingpong asztalok mellett a szánkók is a megvásárolható termékeink közé tartoznak. Szerezze be az új téli játékot tőlünk, mert garantált minőséget kap! Az új szánkó még évekig a téli játékok kedvelt, szabadtéri kelléke lesz. Már csak egy kiadós havazás hiányzik, na és egy kis vidámság! Az általunk forgalmazott termékekről érdeklődjön az egyik, megadott elérhetőségünkön!