Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
webáruház kategóriák
Keresés
Ossza meg oldalunkat ismerőseivel
 

Kültéri pingpong asztalok nélkül nincs vakáció!

A kültéri pingpong asztalokon nem fog az időjárás! A pingpong olyan páros vagy csapat játék, amit beltéren és a szabadban is lehet űzni. Ehhez a tevékenységhez mégiscsak az az ideális, ha megfelelő nagyságú tér is a rendelkezésre áll. Egy garázsban vagy teremben könnyebben baleset következhet be, mert bárminek neki mehetnek a játékosok, ami az asztal közelében útban van. A kertben, udvaron viszont van elég hely, hogy akár körbe is forogjanak, önfeledten örüljenek a győzelemnek is.

kültéri pingpong asztalok tehát ideális választásnak bizonyulnak ott, ahol van arra is lehetőség, hogy a szabadban nyissák szét az asztalokat. Mindenkinek ajánljuk a kültéri pingpong asztal megrendelését, aki családi időtöltéshez keres szórakoztató eszközt és annak is, aki szórakoztató programot szeretne a vendégeinek biztosítani. Apartmanban, kempingben, nyaralóban, nyári táborban egyaránt nagy sikere lesz egy vagy akár több kültéri pingpong asztalnak is. 

Keresse bizalommal az áruházunkat, ahol egyszerűen és kényelmesen meg tudja rendelni az új pingpong asztalokat kültérre. Vásároljon online szabadtéri sporteszközt és már csak a kiszállításra kell várnia! Mivel az asztalok összecsukhatóak, így kisebb helyet foglalnak el, szállítani és tárolni is egyszerűbben lehet őket összecsukott állapotban.

Arra mindenképpen ügyeljen, hogy milyen típusú pingpong asztalt rendel, mert a beltéri és a kültéri változat nem egyezik! Ha nagyrészt kint tárolja és használja a pingpong asztalt, akkor időjárásálló típusra van szüksége. Az asztal olyan alapanyagokból készül, amik nem mennek tönkre akkor sem, ha az asztal kint marad az esőben vagy a tűző napon. Tartós, minőségi termékről van szó, ezért egy kültéri pingpong asztallal hosszú távon is meg lesz elégedve, évekig is használni tudja majd!

A termék kínálatunkban a kültéri pingpong asztalok és beltéri modellek is elérhetőek kedvező áron. Amennyiben minőségi modellt keres, jó helyen jár. Vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért! Kollégáink válaszolnak a kérdéseire!

Színesítse a hotel sporteszköz-kínálatát kültéri pingpongasztallal!

A szabadtéri játékok minden hotel szolgáltatásainak alapvető részét képezik. Ha azt szeretné, hogy vendégei valóban teljes körű kiszolgálásban részesüljenek, akkor gondoskodjon a szórakoztató eszközökkel jól felszerelt zöldterületről!

Egy hűs vízzel teli medence mellett helyet kaphat egy kültéri pingpongasztal is. Ez az a sport, amit szabadtéren is lehet játszani, méghozzá egyszerre többen is. A pingpong sokak kedvenc hobbija, de azok is szívesen játsszák, akik ritkán vesznek ütőt a kezükbe, viszont ha van a közelben egy kültéri pingpongasztal, akkor részt vesznek a játékban.

Forduljon bizalommal webshopunkhoz, ahonnan meg tudja rendelni a hotelje számára az új, kültéri pingpongasztalt! Többféle lehetőséget is kínálunk azoknak, akik ilyen sporteszközt keresnek, annak megfelelően, hogy milyen modellre tartanak igényt. A kültéri pingpongasztalok összecsukhatóak, ollós merevítéssel mozgathatóak, tároláshoz pedig a lábakat is össze lehet csukni, hogy ne legyenek útban.

Az asztallapok 4, illetve 5 mm vastagságban meleminnel vannak bevonva, ami a speciális eljárásnak köszönhetően időtálló. Maguk a kültéri pingpongasztalok is időjárásállóak, tehát szezonban nem muszáj őket ki-be hurcolni a kertből fedett térbe, mert jól tűrik az UV sugárzást és a nedvességet is.

A kültéri pingpongasztal összecsukható, így, ha nincs rá szükség vagy beltéren is szeretnék használni, könnyen lehet tárolni, illetve mozgatni. Egy sarokban is elfér, ha nincs számára felesleges hely, így más holmikkal együtt is tárolható. Ha megrendeli, biztosan nem fog a szekrényben állni, csakis a téli időszakban.

Ha szeretné egy kültéri pingpongasztallal bővíteni a hotelje felszerelését, és bővíteni a szabadidős tevékenységek kínálatát, rendeljen kínálatunkból! Egyes kültéri pingpongasztalok akciós áron kaphatóak!

Ha kérdése lenne, keressen fel minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és mi segítünk Önnek meghozni a legjobb döntést!