Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
webáruház kategóriák
Keresés
Ossza meg oldalunkat ismerőseivel
 

Gyerekhinták kertbe, udvarra! Itt a jó idő, hintázásra fel!

gyerekhintaGyerekhinták a legkisebbeknek és a nagyobbaknak! A kerti játékok népszerű képviselője a hinta, ami minden gyerek kedvence!

A hinták a játszóterek nagy favoritjai, ezek azok a játszótéri eszközök, amik előtt szinte mindig sor van. Melyik gyerek ne szeretne a hinta biztonságos ölében szárnyalni? Ezekben a játszótéri játékokban úgy érzik jól magukat a kicsik, lendítik magukat merészen egyre magasabbra, hogy közben fejlődnek is. Az egyensúlyérzék, a finom motorikus mozgás egyaránt fejlődik, javul a játék során.

Ajándékozza meg egy saját gyerekhintával a legkisebbeket! Legyen saját gyerekhinta a kertben, a  legmagasabb fára rögzítve vagy egy, erre a célra készített hinta állványra telepítve! A kerti hintát bármikor a birtokukba vehetik a kicsik, nem kell elmenni a legközelebbi játszótérig. Egy kerti gyerekhinta minden évszakban használható, de főleg tavasszal és nyáron lesz állandó helyszíne gyerekkacagásnak.

Ha szeretne saját gyerekhintát, csak ki kell választani az új játékot a webáruházunkból! Ha nincs elég nagy fa a közelben, a gyerekhintához gyerekhinta állványt se felejtsen el rendelni! A kerti kiegészítőket és bútorokat forgalmazó áruházunkban minden igényre tudunk gyerekhintákat ajánlani. A babák se maradjanak ki a hintázás örömeiből, a dudás hintában biztonságban ringatózhatnak. A nagyobbaknak fa hintákat ajánljuk, amik bükkfából készültek, védőráccsal ellátva. A kínálatban natúr fa hinta és színes fa hinta is szerepel.

A még nagyobb gyerekeknek, akik már biztos kézzel tudnak kapaszkodni a hinta madzagjába, a laphinta vagy a tányérhinta való. Ezek a gyerekhinták szabadabb mozgást nyújtanak, könnyű őket kezelni. Több gyermek szaladgál a kertben? Vásároljon három elemes hintát vagy két elemes hintát és nem lesz veszekedés azon, hogy kié legyen a játék! Az állványra kerülhet két személyes hajó hinta vagy mérleg hinta, kiegészítve egy harmadik típusúval!

A tavasz egy új gyerekhintával érkezik! Keressen minket bizalommal és rendeljen új kerti játékot a gyerekeknek kedvező áron!