Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Fa hinta natúrFa hinta natúrFa hinta natúr

Fa hinta natúr
Cikkszám: 4

4717 Ft
db
KOSÁRBA

Termék leírásA hinta gyakorta a kisgyerekek egyik kedvenc játéka, mivel a repülés érzését kelti bennük. A kisebb gyerekeknek az egyensúly érzék fejlődését segíti. A hintázó mozgás nem csak megnyugtatja a gyerekeket hanem a későbbi finom-motorikus mozgást fejleszti ami majd a rajzolás és írás tanulásnál jelentkezik. A hintát úgy kell használni, hogy miután beleültünk, lábunk (esetleg felsőtestünk) ritmikus előre-hátra mozgatásával hajtjuk. A natúr kivitel előnye, hogy nagyobbak a saját színviláguk és kedvenc figuráikkal feldíszíthetik hintáikat. A hinta védőráccsal együtt készült bükk fából. Méretek: 38 x 28 x 22 cm, kötél hossza: 120 cm. Teherbírás: 40 kg.

Szállítási költség 2000 ft


Fa natur gyermekhinta  
  MAGYAR TERMÉK  

 

 

Natúr fa kerti gyerekhinta, az ideális választás a játékhoz

Natúr fa kerti gyerekhintaA gyerek hinta sosem megy ki a divatból. Válassza a már bevált eszközt a gyermek minőségi szórakozásához, igazán vonzó megoldást kínálunk ehhez!

Természetes, hogy a szülők azt szeretnék, hogy gyermekeik önfeledten tudjanak játszani, ezért igyekeznek minél változatosabb játékokat, eszközöket összeválogatni nekik. Egyesek hajlamosak túlbonyolítani a játék kérdését. Azt gondolják, hogy csakis extra termékekkel lehet a kicsiket lenyűgözni.

Az igazság az, hogy megéri az olyan klasszikusokhoz nyúlni, mint például a gyerek hinta. Jól bevált eszközökről van szó, amiknek számos előnyük is van.

Biztonságos gyerekjáték, ami fejleszti is a kicsiket

A biztonság elsőrangú a gyerekjátékok esetében, nem véletlenül. Egy kisebb baleset is elveheti a gyerekek kedvét az adott játéktól, ráadásul senkinek sem hiányoznak az ilyesfajta izgalmak.

A kerti hinta esetében nem kell aggódni a kicsik testi épsége miatt. A fa anyag teljesen simára van csiszolva, a stabil szerkezet pedig hozzájárul a biztonságos játékhoz.

A fa hinta a szórakoztatás mellett a kicsik mozgáskoordinációját is fejleszti. Hosszú távon ez nagy segítség a kisgyermekes szülőknek is, akik így részben megoldhatják ennek kérdését.

Nagy előnye még a hintázásnak, hogy a gyerekek a szabadban lehetnek, így friss levegőhöz juthatnak hozzá, ami az egészségüket szolgálja.

Legyen olyan hintája a gyermeknek, amilyet szeretne!

A natúr fa hinta esztétikai szempontból hatalmas rugalmasságot kínál. Ha a felnőttek feldobnák valamilyen színnel, mintával a játékot, ezt könnyedén megtehetik. Nyugodtan szabadjára lehet engedni a fantáziát, akár a gyermekkel együtt is lehet kreatív munkát végezni a hinta festésénél.

Amennyiben marad a natúr kinézet, akkor pedig a természethez fog tökéletesen passzolni a hinta.

A gyerek hinta könnyen telepíthető, minimális karbantartást igényel, maximálisan felhasználóbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

A termékek egyszerűek, mégis nagyszerű szórakozást kínálnak a kicsiknek. Szerezze be Ön is a játékot gyermekének, és máris indulhat a kikapcsolódás!

Bővebb információkért keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk a kérdésekre.