Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs

Csocsó - és gombfoci asztalok otthonra

Csocsó - és gombfoci asztalokSzeretne izgalmas programot otthon is biztosítani a családnak? Gondoljon a csocsóra, gombfoci asztalra, szerezze be kínálatunkból, és kezdődhet a játék!

Az őszi és téli hónapok sokak számára nem csupán a rossz időjárás miatt lehangolóak, hanem azért is, mert ilyenkor igen korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre a programokat illetően. A hosszú kirándulások, kültéri sportjátékok nem igazán jöhetnek szóba, így az emberek kénytelenek más elfoglaltságot találni ebben az időszakban.

Sajnos vannak olyanok, akiket egy idő után már kifejezetten untatnak például a társas és kártyajátékok, így szeretnének másfajta mozgalmasabb elfoglaltságot találni, ami kellően leköti az ember figyelmét. Ilyenkor érdemes gondolni a csocsóra, gombfocira.

Cégünk kínálatában minőségi asztali csocsót, gombfoci asztalt találhatnak az érdeklődők, amelyekkel kapcsolatban senkinek nem lehet hiányérzete. A játékot szinte senkinek nem kell bemutatni, amely nagyon régóta kínál minőségi szórakozást az idősebb és fiatalabb korosztály számára. A közös csocsózás az egész családot összehozhatja, végre a gyerekek is felállhatnak a számítógép elől, és egy sokkal hasznosabb tevékenységben vehetnek részt.

Az asztali focinak köszönhetően otthon, a fűtött szobában is folytatódhat a játék, így, ha valaki ragaszkodik a futballhoz, ebben a formában tovább folytathatja. Ha átjönnek a barátok, nem kell gondolkodni a programon, hiszen már adott lesz a lehetőség, hogy együtt játsszanak. A szabályok rendkívül egyszerűek, így bárki be tud szállni a játékba, azok is, akik korábban sosem csocsóztak.

Szeretné elfelejteni a szürke időjárást, és szívesen feldobná a téli estéket valóban mozgalmas és élvezetes játékkal? Szerezze be tőlünk a család csocsóasztalát, és máris indulhat a mérkőzés! Termékeinkkel élvezetes és örömteli lesz a játék.

Online áruházunkból könnyedén megrendelheti a kiválasztott terméket. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Csocsóasztal, gombfoci! Nagyszüleink játékai ma is népszerűek!

gombfociA játékhoz nem kell jó idő, évszaktól és akár helytől függetlenül is lehet játszani, de nem árt, ha van hozzá néhány célirányos eszköz is. A csocsó és a gombfoci népszerű játékok és ráadásul nagyszerű csapatépítő elfoglaltság is lehet mindegyik. Az igaz, hogy szükség van mindkettőhöz egy kis szabad térre, hiszen fel kell állítani az asztalokat, de ennek köszönhetően beltéren és szabadtéren is űzhető mindegyik, tehát jó időben sem kell más elfoglaltságot választani, ha valakinek kifejezetten csocsózni vagy éppen gombfocizni van kedve.

A szóban forgó játékokat nem kell bemutatni senkinek sem, hiszen igazi retró dolgokról van szó, amiket már a nagyszüleink is ismertek és nagy kedvvel űztek. Azonban ez nem jelenti azt, hogy nehéz őket beszerezni, mert a csocsót és a gombfocitis gyártják új kiadásban is.

Pontosan ilyen játékokat keres, mert szeretné feleleveníteni a gyerekkorát vagy a saját gyerekeinek megmutatni ezeket az egyszerű, de nagyszerű játékokat? Nem kell tovább keresgélnie, mert a mi webshopunkban elérhető a csocsóasztal és a gombfoci is!

A vásárlók számára a kínálatunk változatos, hiszen a csocsóasztalok és a gombfoci is többféle változatban kaphatóak. Vannak állványos, összehajtható lábakkal készülő modellek és olyanok is, amik kisebbek és asztalra helyezhetőek. Attól függően, hogy melyiket választja, a játék használatának helyét és módját is eldöntheti. A kisebb játékokat akár utazáshoz, nyaraláshoz is el tudja csomagolni, hogy ne kelljen nélkülözni!

Vadonatúj, igényesen kivitelezett és különböző méretben kapható játékaink megfizethető áron kaphatóak és még online is meg tudja őket vásárolni. Nézzen szét a webáruházunkban és válogasson retró játékainkból! A csocsó és a gombfoci sem kizárólag azoknak szól, akik szeretik a focit, hanem azoknak, akik kedvelik a csapatjátékot, az egészséges versengést, a felhőtlen szórakozást! Amennyiben több információra van szüksége a választáshoz, lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!


Közös családi program? Vásároljon csocsóasztalt!

csocsóasztalSok családban fontos, hogy a szülők és a gyerekek szabadidejük egy részét együtt töltsék, így megerősítve köteléküket egymás között. Rengeteg olyan program áll rendelkezésre, ahol a felnőttek és gyerekek egyaránt jól szórakozhatnak. Ha Önnek is fontos a közös program, viszont nem feltétlenül ülnének autóba vagy szállnának tömegközlekedési járműre egy kis közös szórakozásért, vásároljon otthonra csocsóasztalt!
Egy csocsóasztal kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít a kicsiknek és nagyoknak is. A játékban azok is részt tudnak venni, akik nem annyira jártasak a futball világában, hiszen a szabályok roppant egyszerűek és könnyedén megtanulhatók. Most, hogy hamarosan beköszönt az ősz, és egyre jobban csökkenni fognak a szabadtéri programlehetőségek, egy csocsóasztalra még inkább szüksége lesz a családnak. Az őszi és téli esték hangulatát ezzel a vidám játékkal garantáltan fel lehet dobni!
Játsszon együtt a család, ehhez vásároljon csocsóasztal! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!