Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Gombfoci asztal 00Gombfoci asztal 00

Gombfoci asztal 00
Cikkszám: 532

15088 Ft
AKCIÓ 14256 Ft
db
KOSÁRBA

Termék leírás

 Akció !

2023.06.20-tól 2023.09.30-ig

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG..3000,-

  Zöld szinű 18 mm-es fforgácslap,

·         festett futballpályával ·         műanyag szegéllyel   ·         22 játékossal, 2 kapuval.


Pálya mérete:52,7*91

MAGYAR TERMÉK

 

 

 

Gombfoci, a régi idők népszerű játéka

gombfoci, gombfoci asztalA gombfoci egy olyan retro játék, amivel minden focidrukkernek óriási örömet lehet szerezni. A fa alá egy komplett gombfoci asztal is kerülhet.

Gomboktól a legendás játékig

A gombfoci pontosan az, aminek a neve is sugallja, ugyanis eredetileg valódi gombokkal játszották. Az iskolai szünetek nagy üdvrivalgásokkal kísért, izgalmas játéka volt. A gyerekek egy marék gombbal a zsebükben kisajátítottak maguknak egy kis sarkot az udvaron, ahová lepakolták a csapatokra osztott gombokat. Kezdődhetett a meccs!

A gombfoci megjelenése szinte egy időben történt hazánkban és Brazíliában, egymástól függetlenül. A XX. század elején indult hódító útjára ez az egyszerű, de annál nagyobb rajongótáborral rendelkező játék. Az ötvenes években jelentek meg a focisták fényképeivel ellátott játékok, amiknek darabjáért ma már komoly összeget adnak a gyűjtők. A játékgyártók csak a gyerekeket utánozták, az ő ötletük volt ugyanis, hogy a játékosok fotóival dekorálják az egyszerű ruhagombokat.

Később megjelentek a táblával, asztallal kiegészített gombfoci készletek. Ezeket csak ki kell rakni egy méretben megfelelő felületre, illetve felállítani és indulhat a mérkőzés.

Ajándékozzon egy asztalnyi játékot!

A gombfoci egy olyan retro játék, aminek az eltűnése szomorú fejlemény lenne. Szerencsére sok lelkes rajongó küzd azért, hogy ez a játék fennmaradjon és a fiatalabb korosztály is meg tudja ismerni. A foci iránt érdeklődő gyerekeknek, a párban játszható játékokért lelkesedő fiataloknak is kedves ajándékötlet egy gombfoci asztal.

A webáruházunkban kétféle termék elérhető, az egyik a táblás gombfoci, a másik pedig a lábakkal ellátott asztal formában kapható gombfoci. Az előbbi kis helyet foglal, könnyen lehet szállítani, bárhol elő lehet venni, ha egy jó kis meccshez van kedve a családnak, gyerekeknek.

Az asztal nyitható lábbal készül, ezt sem kell kerülgetni, ha épp nem játszanak rajta. Garázzsal, kerttel rendelkező családi házakba, nyaralókba ideális választás.

Szerezze be az idei szabadidős ajándékokat még időben!