Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
webáruház kategóriák
Keresés
Ossza meg oldalunkat ismerőseivel
 

A fém szánkó az új kedvenc!

fém szánkók Fém szánkóval a téli szánkózás nem csak egy szezonra szól! Legyen az új szánkó olyan erős, amivel télről-télre tudnak játszani a gyerekek!

A vastag hótakaróval két dolgot biztosan lehet kezdeni: lehet belőle pocakos hóember építeni és lehet rajta szánkóval süvíteni! A havas domboldalak vidám gyerekzsivajtól hangosak, ha lehull az első hó és meg is marad. Ilyenkor előkerülnek a szánkók és a kesztyűk, a gyerekek pedig sötétedésig hajtják a fa paripákat és versenyeznek a hófehér lejtőkön. Egy-egy, hóban gazdag tél ezért komoly kihívást jelent a szánkók számára. Az állandó igénybevétel megköveteli az erős szánkót, ami bírja a gyűrődést. 

A szánkók fémből és fából is készülhetnek, sőt már gyártanak műanyag csúszó eszközöket is. Amikor fém szánkó kerül szóba, akkor természetesen nemcsak a csupa fém téli játékokra kell gondolni. A fémvázas szánkókban például nagyszerűen ötvöződik a strapabíró modern szánkók ereje és a klasszikus, fa játékok szépsége. A fém szánkó egyike az áruházunk közkedvelt termékeinek.

A fém vázzal gyártott szánkókat azoknak a vásárlóknak a figyelmébe ajánljuk, akik nem szeretnének lemondani a gyermekkorukból megismert, klasszikus, fából készült szánkó szépségéről és a saját gyermekeikkel is meg szeretnék ismertetni őket. A fa és a fém párosítása segít megőrizni a fém szánkó klasszikus jellegét, ugyanakkor arról is gondoskodik, hogy a fa hibáit kiküszöbölje. A szánkó pontosan ott kapott fém megerősítést, ahol a legnagyobb szüksége van rá. A váz és a szánkó talpa is fémből van. Ez több előnnyel és jó tulajdonsággal is felruházza a szánkót. A fém szánkó jobban bírja a terhelést, egyszerre több gyerkőc is rá tud csimpaszkodni miközben lefelé irányítják a szánkó orrát a domb tetőn. A fém talpak ellenállnak a  huppanásoknak, ütközéseknek, nem törnek el olyan könnyen, mint a régi fa változat.

Szerezze be az új fém szánkót a gyerekek számára, méghozzá túl sok, fárasztó utánajárás nélkül! Egyszerűen csak rendelje meg a szánkót online és várja meg a kiszállítást!

Indul a lesiklás! Vásárolja meg az új fém szánkót tőlünk!

fém szánkók A hó minden télnek a része, vele együtt a havas játékok, sportok is elmaradhatatlanok a leghidegebb hónapokból. A szánkózás igazi családi program, amihez illik venni egy strapabíró szánkót is. 

Webáruházunk terméklistájában ott vannak a szánkók is, nem is akármilyen modellekkel. A legmodernebb szánkóink fémből készülnek, amivel kivédik a klasszikus, fa alapanyagú szánkó hátrányait. A fém szánkó anyagát természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy az azonnal berozsdásodik, ha nem töröljük szárazra és úgy állítjuk az erkélyre vagy éppen a garázsba. A fém ellenálló, és nagyon sokáig lehet használni rendeltetésszerűen anélkül, hogy az sérülne vagy éppen amortizálódna. Fém szánkóink kialakítása alkalmazkodott a modern vásárlói igényekhez, és lehetőséget ad arra, hogy a kisebbek és a nagyobbak is jól érezhessék magukat, biztonságban tudjanak hódolni ennek az igazán népszerű téli sportnak.

A fém szánkó használatának további előnye a fával szemben az, hogy kevesebb baleset történik. A fa könnyen eltörhet, nem beszélve arról, hogy a szálkák, nagyobb fatüskék is bele tudnak állni a kezekbe, lábakba. A fém szánkó az ideális választás azoknak, akik búcsút intenek a fából készült szánkóknak, de a szánkózás szórakoztató tevékenységétől nem szeretnék megfosztani magukat.

Fém szánkó kínálatunk összeállításánál mindenkire gondoltunk, ezért a termékeink között elérhetőek olyan szánkók, amik a gyorsaságot kedvelők vad lesiklásaihoz illenek, strapabíró változatok a gyerekek számára és retro hangulatú modellek a régi idők szerelmeseinek. Szánkóinkkal minden korosztály kiélvezheti a tél örömeit és havas programjainak legjavát!

Webáruházunkban megtalálja a fém szánkók nagy választékát, tehát vásároljon tőlünk bátran online, új szánkót! Már csak arra kell várni, hogy megérkezzen a nagy havazás és megmaradjon a hó!

A választáshoz szívesen nyújtunk mindenkinek szakmai segítséget, csak vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon közzétett elérhetőségeink valamelyikén!