Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-20) 450-78-41
(06-20)952-82-03
szerval@chello.hu
szerval@t-online.hu
lg
md
sm
xs
webáruház kategóriák
Keresés
Ossza meg oldalunkat ismerőseivel
 

Indul a lesiklás! Vásárolja meg az új fém szánkót tőlünk!

fém szánkók A hó minden télnek a része, vele együtt a havas játékok, sportok is elmaradhatatlanok a leghidegebb hónapokból. A szánkózás igazi családi program, amihez illik venni egy strapabíró szánkót is. 

Webáruházunk terméklistájában ott vannak a szánkók is, nem is akármilyen modellekkel. A legmodernebb szánkóink fémből készülnek, amivel kivédik a klasszikus, fa alapanyagú szánkó hátrányait. A fém szánkó anyagát természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy az azonnal berozsdásodik, ha nem töröljük szárazra és úgy állítjuk az erkélyre vagy éppen a garázsba. A fém ellenálló, és nagyon sokáig lehet használni rendeltetésszerűen anélkül, hogy az sérülne vagy éppen amortizálódna. Fém szánkóink kialakítása alkalmazkodott a modern vásárlói igényekhez, és lehetőséget ad arra, hogy a kisebbek és a nagyobbak is jól érezhessék magukat, biztonságban tudjanak hódolni ennek az igazán népszerű téli sportnak.

A fém szánkó használatának további előnye a fával szemben az, hogy kevesebb baleset történik. A fa könnyen eltörhet, nem beszélve arról, hogy a szálkák, nagyobb fatüskék is bele tudnak állni a kezekbe, lábakba. A fém szánkó az ideális választás azoknak, akik búcsút intenek a fából készült szánkóknak, de a szánkózás szórakoztató tevékenységétől nem szeretnék megfosztani magukat.

Fém szánkó kínálatunk összeállításánál mindenkire gondoltunk, ezért a termékeink között elérhetőek olyan szánkók, amik a gyorsaságot kedvelők vad lesiklásaihoz illenek, strapabíró változatok a gyerekek számára és retro hangulatú modellek a régi idők szerelmeseinek. Szánkóinkkal minden korosztály kiélvezheti a tél örömeit és havas programjainak legjavát!

Webáruházunkban megtalálja a fém szánkók nagy választékát, tehát vásároljon tőlünk bátran online, új szánkót! Már csak arra kell várni, hogy megérkezzen a nagy havazás és megmaradjon a hó!

A választáshoz szívesen nyújtunk mindenkinek szakmai segítséget, csak vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon közzétett elérhetőségeink valamelyikén!