Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Nagy Csúszda 2mNagy Csúszda 2mNagy Csúszda 2m

Nagy Csúszda 2m
Cikkszám: 101

24256 Ft
AKCIÓ 22920 Ft
KOSÁRBA

Termék leírás

Akció !!

2023.11.23-tól - 2023.12.31-ig


  • 2 m-es műanyag csúszófelület állvánnyal
  • Kerti locsolótömlőre csatlakoztatva vizes csúszdaként is használható
  • Súlya: 8.5 kg
  • Ajánlott: 3 éves kortól
  • Méret: 200 cm-es csúszófelület
  • Magassága: 140 cm
  • Max. teherbírás: 50 kgKerti csúszda (424) Leírás: A Dorex gyerek csúszda 3 éves kortól használható, az örömteli csúszdázás élményét a minőségi és tartós műanyagból készült csúszda...

 

 

Műanyag kerti csúszda gyerekeknek: a játszótérig sem kell elsétálni

gyerek csúszda, kerti csúszda A gyerekeknek igazán egyszerű örömet okozni. A műanyag kerti csúszda egész szezonban megunhatatlan játéka lesz a kertnek.

Nincs min lesiklani?

A gyerekekben rengeteg energia buzog, amit a legjobban szabadtéren tudnak levezetni. A fogócska mellett a játszótéri játékok megrohamozása is a kedvenc elfoglaltságuk. Egy csúszda láttán egészen biztosan felharsan az üdvrivalgás.

A gyerek csúszda minden valamire való játszótérnek a tartozéka a hinta és a homokozó társaságában. Egy csúszdán újra és újra le akar majd süvíteni minden kisgyerek, mert egyszer soha nem elég. A csúszda tetején nagy lendülettel ellökik magukat, hogy aztán a csúszda végéig meg se álljanak. A pirosló csúszda a klasszikus játszótéri játék, amiben lesiklani olyan szórakoztató, hogy a gyerekek gyakran sorakoznak fel a csúszda lábánál.

A csúszdázáshoz nem kell mindig elsétálni egy játszótérig, valahányszor a gyerekek szeretnének csúszni egyet. A kerti csúszda a játszótéri változatnak a tökéletes megfelelője. Ilyen csúszdát talál a mi termékeink között is.

Kertek, udvarok kedvence

A kertekbe és udvarokba ajánljuk az általunk forgalmazott piros műanyag csúszdát, ami három éves kortól biztonságosan használható. A csúszdát felszerelték egy zöld kislétrával is, amin néhány létrafoknyi magasságig juthatnak a kicsik. A csúszda magassága a másfél métert sem éri el, viszont kettő méternyi csúszófelülettel csábít a siklásra. A legjobb pedig még hátra van, a csúszda kerti locsolócsőre is csatlakoztató, ezzel pedig a nyári vizes csúszdázás frissítő és izgalmas élményét adja a kicsiknek. 

A webáruházunkban színes kínálatot talál a kerti pihenéshez és az otthonosabb udvarhoz. Játék, kikapcsolódás, egyéni vagy csoportos tevékenység, mindenhez talál kedvére való eszközt vagy bútort. Az online vásárlás előnyeinek köszönhetően nem kell fáradtságos keresgéléssel megtalálnia az új pingpongasztalt, hintaágyat vagy gyerek csúszdát, mert csak néhány kattintásra vannak Öntől. A kérdéseivel keressen minket bizalommal a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén!