Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Tányéros Hinta

Tányéros Hinta
Cikkszám: 6003

4282 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírás

Dohány gyerekhinta egy csodaszép gyerekeknek szánt tányéros hinta. A gyerekhinta többféle  színben kapható és 3-4 éves kortól ajánlott. i. A tányéros hinta méretei 28*28*7 cm. A gyerekhinta ellenálló és tartós műanyagból készült.

Szállítási költség: 1500 ft

 

Tányéros hinta, amit egyszerű telepíteni

tányér hinta, tányéros hinta, gyerek hintaEgyszerű gyerek hintára lenne szüksége? A tányér hinta tökéletes lesz, ami megfelel az igényeinek, szerezze be a minőségi játékot kínálatunkból!

Sok szülő szeretne beszerezni gyerekének hintát, azonban egyesek inkább lemondanak erről. Többnyire olyan játékokat lehet találni, amiknek telepítése bonyolult és hosszadalmas, erre pedig nem mindenkinek van kapacitása.

Szerencsére létezik egyszerű megoldás ahhoz, hogy a kicsik hintázhassanak, ehhez pedig csak tányéros hintára lesz szükség.

Tányér hinta, amivel a szülők sem bajlódhatnak

Ezzel a termékkel gyermeke kényelmesen hintázhat úgy, hogy ehhez Önnek semmilyen plusz feladatot nem kellett vállalnia. A hintát egy faágra, vagy akár egy vasállványra is fel lehet kötni. Az egyszerű telepítés értelemszerűen a kicsiknek is kedvez, hiszen nem kell sokáig várakozniuk arra, hogy önfeledten játszhassanak.

A 28 cm átmérőjű tányér hinta kül és beltéren egyaránt könnyen használható, így, ha rossz idő van, akkor sem kell lemondani a kellemes hintázásról, bent a házban is lehet folytatni a játékot. A termék maximális terhelhetősége 50 kg. Teljesen biztonságos, strapabíró játék, amellyel nem történhet baj a használat során. A csomag tartalmaz erős kötelet is, ami szintén hozzájárul a balesetmentes játékhoz.

Játék, ami a készségekre is pozitív hatást gyakorol

A gyerek hinta a szórakozás mellett természetesen a készségek fejlesztését is biztosítja. Segít, hogy a kicsiknek jobb legyen a mozgáskoordinációjuk, ügyesebbek legyenek, és az erőnlétükön is képes javítani.

Megéri a tányér hintát választani, amivel mindenki jól járhat. Kínálatunkból könnyedén beszerezheti a terméket, amellyel garantáljuk, hogy az egész család elégedett lesz. Hosszú éveken át számíthat a hintára. Érdemes körbenézni a választékban, ahol sok más szabadidős tevékenységhez ideális termékkel találkozhat.

Kiváló árakkal várjuk a vásárlókat. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.