Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Kosár GyűrűKosár GyűrűKosár Gyűrű

Kosár Gyűrű
Cikkszám: Kos01

8668 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírás

48mm átmérőjű gyűrű + háló
16x1-es cső anyagból készült, pirosra festve.

Szállítási költség: 2000 ft.

 

Kosárlabda gyűrű otthonra: ideális választás az egészségmegőrzéshez

Kosárlabda gyűrű Szeretné, ha a család minden egyes tagja megfelelő egészségnek örvendene? Vásároljon otthonra kosárlabda gyűrűt, a játék ebben segíthet!

Most, hogy beköszöntött a tavasz, sokan szeretnének minél több kültéri programot, kikapcsolódási lehetőséget biztosítani a családnak. Mindenképp olyan elfoglaltságra lenne szükség, ami a felnőtteket, gyerekeket egyaránt szórakoztatja. Szerencsére nem kellenek bonyolult, költséges dolgok ahhoz, hogy minden korosztály jól érezhesse magát, ehhez elegendő lehet otthonra egy kosárlabda gyűrű is.

Miért hasznos a felnőtteknek, gyerekeknek a kosárlabdázás?

Sokan nem igazán próbálkoztak még eddig a kosárlabdázással, aminek különböző okai lehetnek. Vannak olyanok, akiknél az élet úgy hozta, hogy sosem próbálhatták ki magukat a játékban, mások meg egyszerűen a képességeikben nem hittek. Bármiről is legyen szó, ezeket most el kell felejteni, mindenképp megéri belevágni a játékba, hiszen sok egészségügyi előnye is van a kosárlabdázásnak.

Mozgáskészség fejlesztés felsőfokon

A mozgáskészség fejlesztés rendkívül fontos a gyerekek esetében, a kosárlabdázás ezt pedig maximálisan tudja biztosítani. A koordinációs készségek látványosan javulhatnak a kicsiknél, továbbá az állóképességükre sem lehet majd panasz. Ez a felnőtteknél is lényeges szempont, közülük többen nem igazán bírják a fizikai kihívásokat, azonban a kosárlabdázással ezen is lehet segíteni.

Erősíti a szívet, jót tesz a csontozatnak

A rendszeres kosárlabdázás jótékony hatással bír a szervezetre, többek között a szívre, általa pedig még a csontozat is erősödhet. Akik rendszeresen sportolnak, vagy akár hobbi szinten mozognak, a csontsűrűségük az átlagosnál jóval nagyobb is lehet.

Javul az önbizalom, közérzet

A stressz, önbizalomhiány a gyerekek esetében sem ismeretlenek. A kosárlabdázás kellemes kikapcsolódást kínál mindenkinek, a család közösen hagyhatja maga mögött a rossz gondolatokat, hétköznapi problémákat. A játék által biztosított jó kedv, sikerélmény segíthet leküzdeni az akadályokat a munkahelyeken és az iskolában is.

Vásároljon otthonra kosárlabda gyűrűt, és máris kezdődhet a program! Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.