Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Laphinta

Laphinta
Cikkszám: 6001

4674 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírásGyerek klasszikus stílusú hinta, minőségi műanyagból készített. A hinta formája alkalmazkodik a gyermekhez, az erős kötelek pedig biztosítják az ellenállást és a tartósságot. Maximális terhelhetőség: 50 kg. Mérete: 42x17 cm.

Mérete:43*17*6 cm 50 kg teherbírás
Anyaga: Műanyag

 

Laphinta gyerekeknek: fejlesztő élmény minden nap

laphinta, laphinta gyerekeknek, gyerek laphinta, műanyag laphintaA laphinta gyerekeknek készült megunhatatlan játék. Szereljen fel a kertben egyet vagy tegye a teraszt izgalmasabb hellyé a kicsiknek!

A játszóterek egyik kedvenc játéka a hinta, aminek a használatért szinte sorban állás folyik a gyerekek között. A hintázáshoz csak egy lökés kell, ami a lendületet adja ahhoz, hogy a magasba repülhessen a hintázó. A fel és le ismétlődése a gyerekeknek izgalmas játékot kínál, egy csipetnyi borzongással és félelemmel vegyítve. Ennél persze sokkal több rejlik a hintában. Pozitív hatások sora fakad ebből az egyszerű cselekvésből.

Hintázás, játék és fejlődés

A hinta kifejezetten a gyerekek idegrendszerére hat: a térérzékelés és az egyensúlyérzék fejlődik az előre és hátra lendülés közben. A jobb és bal agyfélteke közötti kapcsolat erősödik, ami a gyermek tanulási képességeit javítja, Az iskolapadban könnyebben boldogul majd a kicsi.

A gyerekek újra és újra kacagva élik át az élményt és fáradhatatlanul addig ülnek a gyerek laphintába, ameddig ki nem növik azt. Felszabadító dolog hintában suhanni, ez a tapasztalat oldja a szorongást is.

A játszótereket nem kell minden alkalommal meglátogatni, ha van otthon egy saját laphinta a gyerekeknek. A hinták nagy választékából a laphintát is választhatja otthonra. Miért pont a laphinta az egyik legideálisabb típus a hinták között?

A műanyag laphinta erős alapanyaga kötél és műanyag kombinációjából áll. Ez a kettő anyag elég tartós ahhoz, hogy a biztonságos és mégis mozgalmas hintázáshoz stabil alapot tudjon nyújtani. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően bárhová fel lehet erősíteni.  A laphinta új helye lehet pár kampó, korlát, de egy vastagabb faág is a kertben. Az erős kötelek és az ellenálló műanyag lap ötven kilogrammig bírják a terhelést.

A laphinta teljes mértékben gyerekbarát otthoni játék, ami HDPE műanyag ülőkéből és természetes színű PP kötélből készült. A kötél hosszúsága állítható, tehát a laphinta magasságát a gyerekek magasságához lehet beállítani. A beállított hinta még biztonságosabb, mert a kicsik leszállhatnak, felülhetnek, fékezhetnek hintázás közben.

Rendeljen hintát és legyen minden nap élmény a suhanás a kicsiknek!