Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Háromelemes kombi hinta 12    Háromelemes kombi hinta 12    Háromelemes kombi hinta 12

Háromelemes kombi hinta 12
Cikkszám: 21

78503 Ft
db
KOSÁRBA

Termék leírás

"Szállítási költség 12000Ft. Szállítási határidő megrendeléstől számított 2 munkanap! Helyszíni átvétel 0 Ft

  1 db 2 személyes hajóhinta, l db két személyes mérleghinta, l  db választható, (Dudás Hinta, laphinta, Tányéros hinta ) ·        kertben felállítható, szinterezett állvánnyal csomag mérete: 300x46x16 cm súly: 30 kg MAGYAR TERMÉK  

KERTI GYERMEKHINTA  HÁROM ELEMES

 

 

A több elemes gyerekhintán mindenki elfér

három üléses hintaEgyetlen kert sem lehet teljes egy valamire való gyerekhinta nélkül. A hintázás a kicsik egyik kedvenc elfoglaltsága, ha kiszabadulhatnak a négy fal közül.

Az év nagy részében a kerti hinta nem fog üresen és elhagyatottan állni a kertben, mert a fagyos hónapokon kívül bármikor használható. A gyerekek egyszerűen nem tudják megunni a kerti gyerekhinta le és fel váltakozó mozgását. Amilyen egyszerű szórakozás a hintázás, olyan nagy hatással van a picik fejlődésére. Pozitív irányba befolyásolja az egyensúlyérzéket, de a motoros készségeket is.

Milyen tulajdonságai legyenek az új hintának?

A hinta kiválasztásának több szempontja létezik. Mielőtt döntene, a következőket mérlegelje a vásárlás előtt.

-A legfontosabb, a gyermek életkora, ehhez kapcsolódóan pedig a súlya és magassága. A hinta csak akkor lesz biztonságos, ha bírja a terhelést és ennek megfelelő modell kerül a kertbe. Különösen igaz ez akkor, ha több személyes, például kombi hintában gondolkodik a vásárló.

- A hinta alapanyaga szintén lényeges kérdés. A gyermek biztonsága és egészsége érdekében tartózkodni kell a mérgező anyagokat tartalmazható hintáktól.

A hinta mérete és helyigénye a kert nagyságával arányos legyen. Ahol tágas udvar vagy zöld terület van, ott több személyes, például három üléses hinta is elfér.

A háromállású hinta a kert központi eleme lesz, ha a háznál sok a gyermek vagy gyakran érkeznek látogatóba a kisgyerekes rokonok, barátok. A két dupla és egy külön üléssel felszerelt szinterezett állvány izgalmas helyszínné varázsolja a kertet. Nincs több veszekedés, türelmetlen várakozás vagy sértődés, ha olyan, több elemes hinta várja a kicsiket, mint amilyen a mi magyar termékünk.

A színes, többféle üléssel kiegészített kerti gyerekhinta üde és izgalmas színfoltja a kertnek, nem utolsó sorban pedig biztonságos játék a legkisebbeknek. Ilyen kerti hintát még a játszótereken sem találni, csak ki kell lépni a házból érte.

A háromelemes kombi hintáról kérdezze nyugodtan a munkatársunkat, keressen minket az elérhetőségeink egyikén!