Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Első Házam ZöldElső Házam ZöldElső Házam Zöld

Első Házam Zöld
Cikkszám: 99

20954 Ft
AKCIÓ 19800 Ft
KOSÁRBA

Termék leírás

Akció !!

2023.11.23-tól - 2023.12.31-igElső
játék házikónak tökéletes választás gyermekednek, kiváló méretekkel rendelkezik, nem nagy de nem is kicsi. A játék házat könnyedén össze tudod szerelni illetve szétszerelni ha szükséges. Ideális választás 2 éves kortól első játék házikónak.

Szállítási költség: 4000 ft

 

Játék házikó, a kicsik kerti búvóhelye

műanyag játék házikóA nyári kert egyik nagy slágere lesz a játék házikó. Minden kisgyerek örömmel fogad egy titkos, kerti kuckót, ahová elvonulhat magában vagy a pajtásokkal.

A kerti játékház klasszikus változata a fára épített, fa lécekből álló bunker, ami a lombok közé rejtve titkos búvóhelyként várja a gyerekeket. Egy ilyen kis épületet persze nem olyan egyszerű elkészíteni, ráadásul a kisebbeknek veszélyes dolog a fára mászás. Helyette a földre helyezett játék házacska sokkal jobb választás, mert biztonságos, nem kell szerelni és kiállja az idő próbáját is.


Házacska a legkisebbeknek

A műanyag játék házikó ajtóval és hátsó bebújóval készül, nyitható ablakok és ajtó teszi még életszerűbbé. A műanyagba vágott mintákkal és a kert színeihez illő zöld és barna árnyalatokkal dekoratív külsőt kapott a házacska.

A ház belsejében elég hely van ahhoz, hogy a gyerekek egyedül vagy együtt is játszanak. Mivel már két éves kortól ajánlott a ház használata, a legkisebbek is ki tudják használni. A kicsik első házacskája legyen egy ilyen kerti játék! A nyári melegben árnyat adó építmény, ahol a tűző naptól védve vannak, de mégis a friss levegőn játszhatnak. A házikóban elférnek a babák és a plüssök is, lehet színezni, titkokat gyűjteni vagy a háziállatokkal játszani.

A  kis házban tárolni is lehet a homokozó játékokat, a pöttyös labdát. A testvérek, akik egy szobán osztoznak, itt maguk lehetnek, ha kicsit szeretnének elvonulni. A kerti házikóban nagyszerűen lehet haragudni a világra vagy durcáskodni azért, mert nincs több lekváros kalács uzsonnára.

Az építmény ízléses kialakítása nem csúfítja el az udvart, ezen kívül a rossz idő sem árt neki, bírja a strapát, na és a szálkáktól sem kell tartani.

Az Első házam fantázianevet kapott házacska csodásan illik az udvarra, jól mutat a kertben, de akár egy nagyobb szobában is jut neki hely. A mérete ideális ahhoz, hogy ne foglaljon el túl sok szabad helyet. Rendeljen könnyen összeszerelhető, gyerekbarát házacskát, amivel a gyerekeknek óriási örömet tud szerezni!