Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
120-as Fa szánkó120-as Fa szánkó120-as Fa szánkó

120-as Fa szánkó
Cikkszám: 500

25194 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírás2-3 személyes nagyon szép modern kivitelű szánkó. Hajlított fából készült csúszófelületét vasborítással készítik, amely garantálja a kiváló csúszási és irányíthatósági tulajdonságait. Ütközés elnyelőként műanyagvédőkkel van ellátva.
 A szánkót húzókötéllel szerelve árusítjuk.
 
·         Befoglaló mérete: hossz: 120 cm
·         magasság:23 cm
·         Szélesség: 33 cm
·         EU termék

Szállítási Díj: 3000 ft.

 

Kezdődik a szánkó szezon, szerezzen be új szánkót!

120 as fa szánkó A gyerekeknek a tél is izgalmakkal teli évszak, főleg, ha leesik a hó. Elő a szánkóval és irány a hólepte domboldal, indulhat a lesiklás!

A szánkózás a kicsik egyik legnagyobb, havas szórakozása a hógolyó csata és a hóember építés mellett. Melyik gyerek ne élvezné önfeledten kacagva, ahogyan a szánkón kapaszkodva egyre gyorsul a tempó, fogy a domboldal, röpköd szerteszét a hó a szánkó talpa alól? A kipirult arcocskák, a széles mosolyok és a gyermek zsivaj egyetlen téli játéknak, a szánkónak köszönhető.

A szánkóból több fajta is készül, de az igazi klasszikus a fa szánkó. A szánkó kiválasztásához nem árt pár dolgot figyelembe venni. Milyen életkorú gyermeknek szánjuk a szánkót? A legkisebbeknek a fa szánkó még túl nagy, jó ötlet egy rugalmas, műanyag és könnyű változattal kezdeni.

A  120-as fa szánkó egy igazi, több gyerekes modell, hiszen a méretének köszönhetően akár hárman is felülhetnek rá. A szánkó teljes egészében fából készült, erős és stabil teste elöl műanyagból álló borítással van ellátva az ütközésvédelem érdekében, a hajlított szánkótalpak pedig vasborítást kaptak. A húzókötél sem maradt le a szánkóról, amit utólag akár támlával vagy fogantyúkkal is ki lehet egészíteni.

Egy 120-as fa szánkó nagyobb gyermeknek vagy testvéreknek ideális választás, amin kiválóan lehet siklani és amit jól lehet irányítani is. A szánkó a legtöbb terephez igazodni tud, nem törik és reped el könnyen. A teherbírása teszi lehetővé, hogy könnyedén bírja több gyermek súlyát is.

Mielőtt szánkóra ülnek a gyerekek, ne felejtsenek el kesztyűt venni, ami megóvja a hidegtől és a horzsolásoktól a kezüket. Sípályán soha nem szabad szánkózni, de túl meredek, úttest közelében lévő területen sem. Érdemes a fékezés, a siklás mozdulatait elsajátítani, mielőtt indul a móka. A biztonságos szánkózásból válik csak valóban vidám időtöltés.

A gyönyörűen kivitelezett, több télre tervezett és valódi fából készült szánkókra hamarosan szükség lesz. Ne várjon a vásárlással, csodás téli ajándék válik egy szánkóból. Most kedvezőbb az ára is.