Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
webáruház kategóriák
Keresés
Ossza meg oldalunkat ismerőseivel
 

A fa szánkó a téli programok elmaradhatatlan eszköze!

fa aszánkókA retro még mindig nagy divatnak örvend, az öltözködésben és a használati tárgyakban is visszaköszönnek a pár évtizeddel ezelőtti trendek. A fa szánkó retro a javából, amiből sokaknak még megvan az az eredeti modell, amit évekkel ezelőtt vásárolt. Egy ilyen sporteszköz egyike azoknak a dolgoknak, amiket nem dobunk ki, hiszen nagy valószínűséggel mindig lesz valaki, aki szívesen felpattan rá, ha leesik az első hó télen. Strapabíró és erős, nem megy tönkre egyhamar, és nem utolsósorban nagyon nosztalgikus hangulata van egy fa szánkónak. A legtöbbünknek a fa szánkó egyet jelent a vidám gyerekkorral, a hosszú, szánkózással töltött téli délutánokkal, a nagy hógolyócsatákkal és a havas domboldalak meghódításával. Akinek valamiért már nincsen meg a régi, gyerekkori fa szánkója, annak sem kell csupán a régi emlékekre hagyatkoznia. A fa szánkókat új kiadásban, de a régi dizájnban is meg tudja vásárolni.

A webáruházunkban hamisítatlan, retro hangulatú fa szánkókat is kínálunk, amik semmiben nem maradnak el a régi, évtizedekkel ezelőtt gyártott fa szánkóktól. A fa alapanyag ugyan sérülékenyebb, mint egy fémből készült szánkó esetében, de a megfelelő kezeléssel és ápolással a fa is sokáig bírja, szép és sérülésmentes marad. Ma már vásárolhatunk fém vagy éppen modern, műanyag szánkót is, de a fa szánkó szépségéhez és utánozhatatlan egyediségéhez egyik sem érhet fel.

A webshopunkban kínált fa szánkók nemcsak szépek, hanem jól irányíthatóak, na és persze kiválóan csúsznak is. A hagyományos méret mellett gyerekeknek készült változat is elérhető, valamint szánkóra rögzíthető háttámla is, valódi bükkfa lécekből. A levehető háttámla a szánkót lesikláshoz vagy téli kiránduláshoz is alkalmassá teszi.

Aki mégsem talál megfelelőt a fa szánkók között, annak nem kell máshová mennie szánkóért, hiszen vannak még fémből készült szánkóink is! Tekintse meg termékeinket, és válasszon szánkót a családnak!