Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-20) 450-78-41
(06-20)952-82-03
szerval@chello.hu
szerval@t-online.hu
lg
md
sm
xs

A pingpongasztal kiválasztásának szempontjairól!

pingpongasztalok

Egy pingpongasztalt kiválasztani nem lehet az asztal típusok ismerete nélkül. Segítünk megtalálni a legjobbat a játékhoz!

Pingpongasztal és pingpongasztal között van különbség, ezt mindenki jól tudja, aki kicsit is jól ismeri ezt a sportot, illetve hobbit. Más asztalt és ütőket kell például választani a sporthoz és a hobbi asztaliteniszhez is. Természetesen ez nem az egyetlen különbség az asztalok között, ennél jóval több jellemzőben különböznek egymástól a pingpongozásra tervezett asztalok.

Nézzük először a játék helyszínét! Egy tágas udvaron ideális berendezni a játékhoz a teret. A játékosok kényelmesen elférnek és nem kell az asztal mérete miatt sem aggódni. A pingpongasztal mérete szerint különböző lehet, de a az alapanyaga is meghatározó, ha beltérre vagy kültérre tervezett asztalokat hasonlítjuk össze. A kültéri pingpongasztalok gyártásánál olyan alapanyagot használnak, ami jóval erősebb, mert bírnia kell az időjárással szemben a kihívásokat. Az asztal lapjának a bevonata és az asztal váza is legyen olyan, ami a csapadékot és az uv sugárzást is jól bírja és az asztal éveken át megőrzi a jó állapotát.

Térjünk ki a pingpongasztal további tulajdonságaira! Az asztalt nemcsak használni szokás, hanem a tárolásáról is gondoskodni kell. Ha kültéri használatra szánják, az asztal kint lehet akár egész nyáron a kertben. Ha viszont nem férnek el tőle a játék idején kívül, akkor ajánlott összecsukható változatban gondolkodni és amikor nem játszanak rajta a tulajdonosok, elrakni azt a garázsba, fedett helyre. Az ilyen pingpongasztalnál nem hátrány, ha könnyen össze lehet szerelni és a háló is egyszerűen mozgatható.

pingpongasztal kiválasztása tehát legyen körültekintő, mert különben fennáll a veszélye, hogy nem a helyszínre legjobban illőt vásárolják meg és nem tudják igazán jól kihasználni a játékasztalt.

Az áruházunk honlapján mindenféle pingpongasztalból álló kínálat megtalálható, kiegészülve a megfelelő tartozékokkal. Vásároljon tőlünk minőségi terméket sport vagy hobbi tevékenységhez!

Pingpongasztalt a nyaralóba!

pingpongasztalok

Pingpongasztallal a nyaraló kertjében is kitűnően lehet szórakozni a pihenés ideje alatt. A ping-pongozás páros vagy csapat sport, amit sokan kedvelnek. Amikor nincsen kedve a családnak vagy a baráti társaságnak kirándulni, nem igazán kedvező az idő a strandoláshoz, úgy is jól lehet érezni magukat, hogy az udvarból, kertből sem kell kitenni a lábukat. A ping-pongozás olyan időtöltés, amivel órákon át el lehet foglalni magát több embernek is.

pingpongasztalnak egy szabad sarokra van csak szüksége, a füvön vagy akár a garázsban is elfér. A játékosok az asztal körül mozognak, tehát nem lehet semmilyen akadály körülötte, különben balesetveszélyes a játék. Mivel egy pingpongasztal összecsukható szerkezet, ezért nem kell azzal számolni, hogy az asztal állandóan elfoglalja a játékhoz szükséges teret. Amikor nincsen kedve játszani senkinek sem vagy éppen más tevékenységhez kell a hely, akkor a pingpongasztalt össze lehet csukni és a sarokba támasztani.

A nyaralóban általában egy kültéri pingpongasztal használata előnyös, de ha elég nagy az ingatlan vagy van egy üres melléképület, ahol szívesebben használják az eszközt, akkor a beltéri pingpongasztal is szóba jöhet. Ha új pingpongasztalt szeretne vásárolni a nyaralójába, hétvégi házába, akkor forduljon bizalommal a webáruházunkhoz!

A webshop kínálatában a pingpongasztalokból nagy választékot talál, választhat többféle kültéri, beltéri, hobbi modellből, de nem feledkeztünk meg azokról a kiegészítőkről sem, amik egy pingpongasztal használatához nélkülözhetetlenek. Hálót, asztallapot, ütőket és kitámasztó ollót, labdákat is rendelhet tőlünk online! Kedvező áron vásárolhat tőlünk megbízható terméket, rövid kiszállítási idővel, amivel felszerelheti a nyaralóját a szabadidős programokhoz.

A honlapunkon fényképet és leírást is közzétettünk az általunk forgalmazott termékekről, de ha további kérdései vannak, akkor lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal! A közzétett elérhetőségek bármelyikén keressen minket és válaszolunk minden, felmerülő kérdésre!

Pingpongasztalok beltérre vagy kültérre

pingpongasztalok

A pingpongasztalokból vásároljon újat, ha a régi már elhasználódott! A pingpong olyan sport, amit hobbi szinten is sokan szívesen űznek. A játék alapvetően páros sport, de lehet akár csapatban vagy egyedül is ütögetni a fehér labdákat. A játék élményét természetesen az is befolyásolja, hogy milyen eszközökkel játsszák. A  pingpongasztalok jelentik ennek a játéknak a fő eszközét, itt zajlanak a meccsek a pingpong ütők és a labdák segítségével. Aki igazán nagy gondot fordít az asztal kiválasztására, annak a figyelmébe ajánljuk valódi, magyar gyártmányú termékeinket!

A webshopunkban többféle modell várja  pingpongasztalokból, hogy megvásárolják. Ezek a modellek magyar termékek, így garantáltan könnyen elérhető alkatrész utánpótlást is biztosítani tudunk hozzájuk. Az asztalok mellett az egyéb kiegészítők is megtalálhatóak a webshop kínálatában, úgy mint hálók, ütők, takaró, tartó vas vagy láb persely és persze a labdák. Vásároljon kényelmesen, olcsón, minőségi terméket szabadidős tevékenységhez, amit már pár napon belül ki is tudunk szállítani a megadott címre!

 pingpongasztalok kiválasztásához csak pár alapvető kérdésben kell dönteni. Ilyen kérdés például az is, hogy beltéri  pingpongasztalt szeretne vagy kültéri pingpongasztalt tervez. A kettő között nem csak a nevében van különbség, ugyanis az alapanyaguk, kezelhetőségük is befolyásolja, hogy milyen körülmények között lehet őket használni, mit bírnak.

A modellek között vannak hobbi tevékenységre kifejlesztett és komolyabb kategóriába sorolható darabok is. A  pingpongasztalok között különbséget tehetünk az alapján is, hogy lábas vagy kerekes modellekről van e szó. A kialakítás, az összehajtható szerkezet, a kis súly mind ideális tulajdonság ahhoz, hogy egy  pingpongasztalt jól ki lehessen használni. Ajánljuk termékeinket kertes családi házakba, nyaralókba, de iskolák, panziók, táborok számára is, minden helyre, ahol aktív szabadidős tevékenységhez szeretnének eszközöket vásárolni.

Ha érdekli ajánlatunk, keressen minket az egyik elérhetőségünkön!


Gyakran fogad vendégeket? Vásároljon pingpongasztalt!

pingpong asztalokSokak otthonában szinte állandó nyüzsgés van, hiszen nem telhet el úgy egy hétvége anélkül, hogy pár órára ne találkoznának a barátokkal. Ilyenkor előkerülhetnek a különböző társasok és kártyajátékok, amiknek a túl gyakori használata egyhangúsághoz vezethet. Érdemes más, mozgalmas játékot választani melléjük, a kérdés már csak az, hogy mit biztosítson a házigazda a szórakozáshoz? Ha Ön is feltette már ezt a kérdést, és gyakran fogad vendégeket, vásároljon pingpongasztalt kínálatunkból!

A pingpongozás egy roppant szórakoztató, közkedvelt játék, amit igencsak nehéz megunni, köszönhetően annak, hogy rendkívül mozgalmas kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Választékunkban többféle pingpongasztalt talál, így könnyedén ki tudja választani azt a modellt, ami megfelel az igényeknek. A legjobb, hogy ha rendelkezésre áll tágas fedett tér, vagy a garázsban van elég hely, hiszen így vásárolhat beltérre is pingpongasztalt, és semmi sem szabhat határt a nagy meccseknek!

Válassza ki Ön is az igényeinek megfelelő pingpongasztalt! Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Pingpong asztal kül és beltérre: küzdje le a stresszt szórakoztató játékkal!

pingpong asztalokAz őszre jellemző hideg, esős időjárás, korai sötétedés igencsak negatív hatással vannak egyesek közérzetére. Gyakran érzik rosszul magukat, ingerültebbek, ez az állapot pedig a teljesítményüket is befolyásolja. Ahhoz, hogy az érintettek leküzdhessék a negatív energiákat, érdemes ebben az időszakban valamilyen hobbit, elfoglaltságot találniuk, ami segíthet elfeledtetni a gondokat. Több lehetőség közül válogathatnak az emberek. Sokan mindenképp az otthoni tevékenységeket részesítik előnyben. Amennyiben Ön is szeretné elterelni a figyelmét a körülményekről, vásároljon pingpong asztalt kínálatunkból, és máris kezdődhet a játék!

A pingpong asztal megvásárlásával kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosíthat magának otthonában. A kínálatban kül és beltéri típusok egyaránt elérhetők. Több érv is szól amellett, hogy pingpong asztalt vásároljon. A pingpong kifejezetten pozitív hatással van a közérzetre, csökkenti a stresszt, segít elfeledtetni a negatív tényezőket. A játék teljesen kikapcsolja az embereket, és a legjobb, hogy igazi közösségkovácsoló ereje van. Tökéletes hétvégi program lehet a családdal, barátokkal, és ehhez el sem kell utaznia, mert otthon is tudnak játszani. A pingpongozás fontos szerepet tölt be a kondíció javításában, a fittség megőrzésében. A csontozatot erősíti, és még az agyat is megdolgoztatja, hiszen sokszor kell taktikázni, gondolkodni egyes lépések előtt. A játékba a legkisebbek is beszállhatnak. Ebben a formában könnyedén levezethetik a felesleges energiájukat, így pedig szülőknek könnyebb dolguk lesz a gyermekekkel. A választékunkban megtalálható pingpong asztalok megbízható, minőségi termékek, amik hosszú éveken át biztosítani fogják az önfeledt kikapcsolódást.

Válasszon Ön is hasznos, szórakoztató időtöltést, ehhez szerezze be tőlünk pingpong asztalát! A termékeket kedvező áron kínáljuk a vevőknek. Ha bővebb információkra lenne szüksége a pingpong asztalokról, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állna az érdeklődők rendelkezésére.