Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-20) 450-78-41
(06-20)952-82-03
szerval@chello.hu
szerval@t-online.hu
lg
md
sm
xs
Balkon Láda tartóBalkon Láda tartóBalkon Láda tartó

Balkon Láda tartó
Cikkszám: 211

1685 Ft
AKCIÓ 1600 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírás

Balkonláda tartók: minikertek mindenkinek!

Balkonláda tartók: minikertek mindenkinek!

Akinek nincsen kertje, annak sem kell lemondania a saját, zöldello növényekrol, az erkélyen vagy a teraszon boven jut hely a növényeknek! Nem csupán dísznövényeket, hanem akár fuszernövényeket, kisméretu zöldségeket, gyümölcsöket is lehet termeszteni az erkélyen.

A balkon növényeket nem csak a földre helyezhetjük, a korlátot is díszíthetjük velük, így sok helyet sem foglalnak. A növények biztonságos kihelyezéséhez a balkonláda tartó a legideálisabb választás. A balkonláda tartókból annyit rakhatunk ki, amennyi csak a korlátra ráfér, akár az egészet telerakhatjuk vele, és színpompás minikertet varázsolhatunk erkélyünkön.

Az általunk kínált balkonláda tartók stabilan illeszkednek, szinte teljesen rásimulnak a korlátra, nem kell attól tartani, hogy leesnek és esetleg balesetet okoznak, emellett eros szerkezetük képes arra, hogy biztonságosan megtartsák a földdel teli virágládákat, sot, még állíthatóak is!

Amíg tart a növények számára kedvezo idojárás, addig az Ön balkonja is virágozhat, zöldellhet minoségi balkonláda tartók segítségével! Bátran rendeljen tolünk!