Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
FüggőszékFüggőszékFüggőszék

Függőszék
Cikkszám: Fü

62738 Ft
AKCIÓ 58974 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírás

Akció

2024.05.02- től - 2024.07.10-ig


A függő szék egy nagyon masszív, nagy teherbírású egyszemélyes, mini hintaágyhoz hasonlító ülő alkalmatosság.

A háttámlája állítható, a kétoldalt felhelyezett lánc segítségével. A tetején kialakított akasztó segítségével tetszőleges helyre felfüggeszthető, de fontos, hogy a tartója biztonságos legyen.

A termékeink között megtalálható a "Függőszék tartó állványunk" amit kimondottan ehhez a termékhez gyártunk és ajánljuk.
Szállítási költség: 13000 ft

 

Függőfotel, egyszemélyes kényelem kint és bent is

gombfoci, gombfoci asztalA függőfotel egyike azoknak a kültéri bútoroknak, amit akár beltéren is ki lehet használni. Ennek köszönhetően egész évben ringatózhat benne a tulajdonos.

A kerti vagy terasz bútorok a szép idő állandó tartozékai, amikben kényelmesen meg lehet élni a pihenés perceit. Egy jó könyv mellett ücsörögni vagy egy jeges limonádéval a kézben ringatózni tökéletes alternatívája a szabadidő eltöltésének.

A kemény ülőlap vagy a merev háttámla, a szálkás alapanyag nem olyan jellemzők, amiket szívesen látunk a teraszon. Helyette a puha, stabil szerkezetű, formatervezett modelleket használják szívesen a kertben vagy a verandán az emberek.

Függőfotelben kényelmesen telik a pihenés

A függőfotel önmagában is elég lehet, de többnyire kiegészítő terasz bútor válik belőle. Egy kerti hintaágyat bárhol el lehet helyezni, a felszerelt függőszék viszont helyhez kötött. Van egy fém váza, amit fel kell függeszteni egy erős tartással bíró pontra. Ez a tartó pont lehet a verandát alkotó gerenda, a ház fala, de a kert egyik fájának az ága is.

A függőfotelt típustól függően nemcsak rögzíteni lehet, hanem állvány segítségével kihelyezni is a terasz, kert tetszőleges pontjára.

A kereskedésünkben olyan függőszéket árusítunk, ami felfüggeszthető, de vázhoz kapcsolható állvány is tartozik hozzá. Az állvány rugalmas elhelyezhetőséggel ruházza fel a függőfotelt. Kis helyet foglal, mert egyszemélyes, de ennek köszönhetően könnyű több helyen is használni.

Kint és bent is helyet kaphat a fotel

Előnyös választás egyetlen fotel, ha balkonra, kis méretű teraszra vagy kertecskébe szeretne szabadtéri bútort rakni a vásárló. Bőven jut hely mellette a növényeknek, a dekorációnak is.

A szezon végével helyet kaphat a nappaliban, de akár a gyerekszobában is, dizájnos berendezés válhat belőle, nem kell elpakolni a következő tavaszig.

A szezon hamarosan elkezdődik, ideje megtervezni, hogy mi kerüljön a teraszra! Egy új függőszéket érdemes beszerezni akkor, ha egyszemélyes, stílusos bútorral szeretné kiegészíteni az otthonát vagy a hétvégi házat.