Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Függőszék tartó állványFüggőszék tartó állványFüggőszék tartó állvány

Függőszék tartó állvány
Cikkszám: Fü 2

72644 Ft
AKCIÓ 68285 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírás

Akció

2024.05.02- től - 2024.07.10-ig


A függőszék tartó állvány egy nagy teherbírású (120 Kg.) különböző tipusú függőszékek biztonságos tartására gyártott állvány.

A biztonságos pozíciót nagy átmérőjű tartó karikája garantálja. Masszív erős anyagokból készült, és függesztő rugó biztosítja a rugalmas beülést.

A váz szürke színű szinterezéssel van felület kezelve, ami biztosítja az időjárásállóságot és tartós felületi védelmet.

Saját gyártású függőszéket is tudunk adni hozzá, ami szintén ugyan olyan színű és a párna színe választható hozzá.

A függő szék paraméterei a termékeink között  megtalálhatók.

 

Függőszék tartó állvány, egy hasznos terasz kiegészítő

függőszék tartó állványA  függőszék tartó állvány sokoldalúságának köszönhetően, maradéktalanul ki tudja használni a teraszát.

A terasz kiegészítőket most érdemes megvásárolni, mert a szezon kezdete ellenére, mi most az eredeti árnál olcsóbban adunk egyes termékeket. Spóroljon az új kerti bútorokon és szerezzen be kiváló minőségben új holmikat szabadtérre!

Szeretne valami újdonságot kitenni a kertbe vagy a teraszra, amin lehet pihenni és elfelejteni a hétköznapok gondjait? A kerti kiegészítők és a terasz bútorok az üres teret otthonosabbá és egyben stílusosabbá is tudják tenni.

A kerti függőágy egyike azoknak a kerti bútoroknak, amiket előszeretettel választanak a kertekbe. Miért ne lehetne kiegészíteni az ágyat egy fotellel? A fotel felszerelhető változata már jól ismert, de Önnek nem kell ezzel az egy verzióval megelégednie. A függőszék állvány a szék elhelyezésének lehetőségeit képes még jobban kiszélesíteni.

A függőfotel nem csak függeszthető

A függőfotel  állvány nem csak egy dísz, ami semmire sem jó. A feladata az, hogy megtartsa a ráakasztott fotelt és vele együtt elbírja a benne ülő súlyát is. Az alapanyaga fém, amit olyan formára alakítottak, hogy strapabíró legyen az állvány és ne billenjen ki az egyensúlyából.

A függőfotel  állvány a függőágyhoz hasonlóan terhelhető, a maximális súly, amit képes elbírni, akár százhúsz kilogramm is lehet. Ez azt jelenti, hogy akár egy megtermett, felnőtt férfi is nyugodtan ringatózhat benne, ha ahhoz van kedve. Tartó karikával és rugóval egészítették ki, így biztonságos és kényelmes benne az ülés.

A függőszék állványát akár önmagában is meg lehet vásárolni, mert több típusú, felakasztható terasz bútorhoz is illik. Természetesen vásárlás előtt érdemes a méreteket egyeztetni és csak azután vásárolni, hogy bebizonyosodott, az állvány nem lesz haszontalan. Függőfotelt az állványhoz tőlünk is tud rendelni, ha még nincs egy sem otthon belőle.

A termék választékunkban megtalálja a hiányzó bútorokat a kertbe vagy a teraszra is. Készüljön fel időben a szezonra, a jó idő már itt van az ajtóban!