Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Gépkocsi tárolóGépkocsi tárolóGépkocsi tároló

Gépkocsi tároló
Cikkszám: 150

70000 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírás

Fém Vázas gépkocsi tároló.
Méretei: 5m x 3m
A kép csak illusztráció .
Az ár nem tartalmazza a Ponyva árát.

 

Egy praktikus, átmeneti megoldás: a fémvázas gépkocsitároló 

Van egy szép, pont megfelelő méretű garázsa, ahol az autója biztonságban van? Kell ennél több? Lehet, hogy tudunk mutatni olyat, amivel még felkészültebb lehet, és minden helyzetben gondoskodhat az autójáról! A fémvázas gépkocsitároló egy ilyen kiegészítő. De miért kellene egy plusz tároló is Önnek, ha már van egy garázsa, amivel teljes mértékben meg van elégedve?

Egy fémvázas gépkocsitárolónak az egyik legnagyobb előnye, hogy nem helyhez kötött. Hasznos eszköz otthon, vagy nyaralás idején is. Összeszerelhető, szétszerelhető, ott és akkor használható, ahol szükség van rá.

Gondoljon csak bele, hogy milyen kellemetlen tud lenni, ha egy nyaralás alkalmával nincs hová beállni az autóval, vagy a saját nyaralójához nem tartozik garázs. Egy fémvázas gépkocsitárolóval máris meg van oldva a probléma. A fém rudakból egy olyan vázat lehet összeállítani, ami az autót megvédi az időjárástól, a vázat pedig külön ponyvával kell kiegészíteni. Az egész fémvázas gépkocsitároló összeszerelése és felállítása nem vesz igénybe túl hosszú időt, viszont szilárdan ellenáll a szélnek és az egyéb kihívásoknak. Nem kell az autót kitenni a tűző napsütésnek, és ha elered az eső, nem kell eláznia, nem beszélve az egyéb kellemetlenségekről. A bogarak, a madarak összepiszkítják a szélvédőt, a fákról levelek, virágok hullnak a járműre, ami mind bekoszolja annak felületét. Ezzel plusz időt veszteget el, hiszen le kell mosni az autót, elő kell készíteni az utazásra. Egy egyszeri befektetéssel sok kellemetlenséget iktathat ki a hétköznapokból és a pihenésre szánt időből!

A melegebb évszakokra, amikor nem kell a fagytól óvni a járművet, átmeneti megoldásként egy fémvázas gépkocsitároló  is nagyszerű védelmet szolgáltat. Forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg áruházunktól az új, fémvázas gépkocsitárolóját! Amennyiben kérdése van termékeinkről, vagy szolgáltatásainkról, lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!