Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-30) 919-99-49
(06-20) 952-82-03
info@szervalduo.hu
lg
md
sm
xs
Hoki ütő 115 cm

Hoki ütő 115 cm
Cikkszám: 141

5236 Ft
1
KOSÁRBA

Termék leírás

Üvegszál erősítésű fanyelű hoki ütő

 

Hoki ütő kiválasztás: nem mindegy a méret!

hoki ütő Hoki ütő vásárlás előtt áll? Legyen körültekintő a kiválasztás során, hiszen nem mindegy, hogy junior vagy senior méretet rendel!

A hoki igen közkedvelt sport, és végre elérkezett a szezonja is. Sokan igyekeznek kihasználni a lehetőséget, és minél többet játszani. Nem ritka, hogy egyesek ekkor vágnak bele ténylegesen a tanulásba, és ismerkednek a hokival, szabályaival. Az élvezetes játékhoz elengedhetetlen a megfelelő minőségű felszerelés, aminek kiválasztásánál nagyon fontos a körültekintés.

A legtöbb figyelmet a hoki ütő kiválasztása követeli meg. Többféle típus, méret közül válogathatnak az érdeklődők. Általánosságban két méret létezik az eszközökből, senior és junior. A senior értelemszerűen a felnőtteknek ideális választás. A junior hoki ütő már kialakításában is eltér a felnőttekhez illő típustólvékonyabb, könnyebb éppen azért, hogy a fiataloknak ne nehezítse meg a játékot, és örömtelivé tegye azt.

A fiataloknak biztonságosabb alternatívát is nyújt a könnyű junior hoki ütő. Nagyon kellemetlen sérüléseket lehet szerezni egy nem megfelelően kiválasztott eszközzel. Ezek a balesetek hosszú időre elvehetik egyesek kedvét a játéktól, ez pedig igen kellemetlen, hiszen a hoki alapvetően kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínálhat.

A választékunkban egyaránt elérhetők a senior és junior hoki ütők, így mindenki megtalálhatja a képességeinek, életkorának megfelelő eszközt. A termékek között méretbeli eltérés is van, a junior rövidebb, mint a senior. A védekező játékosok gyakran választják a hosszabb ütőket, mert így eredményesebbek tudnak lenni.

Az üvegszál erősítésű fanyelű hoki ütők jól tűrik az intenzív igénybevételt, sokáig kiszolgálják a játékosokat. Tapasztalja meg Ön is az előnyöket, és válassza ki az elvárásoknak megfelelő terméket! Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a minőséggel.

Kínálatunkban sok más kikapcsolódáshoz alkalmas termékkel találkozhat, érdemes körbenézni. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.