Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-20) 450-78-41
(06-20)952-82-03
szerval@chello.hu
szerval@t-online.hu
lg
md
sm
xs

Közös családi program? Vásároljon csocsóasztalt!

csocsóasztalSok családban fontos, hogy a szülők és a gyerekek szabadidejük egy részét együtt töltsék, így megerősítve köteléküket egymás között. Rengeteg olyan program áll rendelkezésre, ahol a felnőttek és gyerekek egyaránt jól szórakozhatnak. Ha Önnek is fontos a közös program, viszont nem feltétlenül ülnének autóba vagy szállnának tömegközlekedési járműre egy kis közös szórakozásért, vásároljon otthonra csocsóasztalt!
Egy csocsóasztal kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít a kicsiknek és nagyoknak is. A játékban azok is részt tudnak venni, akik nem annyira jártasak a futball világában, hiszen a szabályok roppant egyszerűek és könnyedén megtanulhatók. Most, hogy hamarosan beköszönt az ősz, és egyre jobban csökkenni fognak a szabadtéri programlehetőségek, egy csocsóasztalra még inkább szüksége lesz a családnak. Az őszi és téli esték hangulatát ezzel a vidám játékkal garantáltan fel lehet dobni!
Játsszon együtt a család, ehhez vásároljon csocsóasztal! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!