Elérhetõségek
(06-1) 425-3333
(06-20) 450-78-41
(06-20)952-82-03
szerval@chello.hu
szerval@t-online.hu
lg
md
sm
xs

 

Szánkó, az ünnepi ajándék!

szánkó,

A szánkó a karácsonyi ajándékok favoritja! Ha még nincs ötlete, mit ajándékozzon, egy szánkót írjon fel az ajándék listára!

A karácsony az ajándékozás ünnepe, amikor mindenki igyekszik örömet szerezni szeretteinek. A család együtt tud tölteni egy kis időt, olyan rokonok is vendégségbe érkeznek, akiket egész évben nem lát a család. A legjobb módja a közös időtöltésnek a közös programok szervezése. Mi lehetne tökéletesebb karácsonyi, családi program, mint egy közös szánkózás!

szánkó minden házban megtalálható, de nem biztos, hogy az a múzeumi régiség, amin még a szülők is vidáman csúszkáltak, az idei telet is bírja még. Egyetlen szánkó árválkodik a garázsban, de a népes rokonságnak ez nem lesz elég? Eggyel több ok arra, hogy új szánkót vásároljon decemberre!

szánkó vásárláshoz több kérdésre is választ kell adni, mielőtt végleg dönt arról, hogy mire van szüksége. Az egyik kérdés természetesen az, hogy hány darab szánkó kerüljön a bevásárló kosárba. Kapjon szánkót a családban minden kisgyerek vagy kapjanak a családok külön-külön? Egy családi szánkó például nagyon kedves ajándék, a család minden tagját meg tudja ajándékozni ezáltal egy kis téli élménnyel.

A következő kérdés a karácsonyi szánkó vásárlást illetően nem más, mint az, hogy milyen legyen a szánkónak az alapanyaga. A fa szánkó nem az egyetlen, ami elérhető, a sportosabb fém szánkók is szerepelnek a termék kínálatunkban. A gyerekeknek talán jobban tetszik egy olyan sportosabb változata a szánkónak, amivel féktelenül lehet suhannia havas domboldalakról. Ezek a szánkók már erősebbek, formatervezettebbek és kifejezetten a havas száguldásokra tervezték őket. Persze ne feledkezzünk meg a klasszikus, fából készült szánkókról sem, amik minden felnőttben hópelyhes nosztalgiát keltenek.

A webáruházunk a téli szezonra is felkészült, több fajta szánkót kínálunk karácsonyi ajándéknak, téli meglepetésnek. Keressen minket bizalommal és rendeljen tőlünk új szánkót kedvező áron! Mire lehull az első hó, már lesz min suhanni!


Szánkók fából és fémből!

szánkó,

A szánkónál nincsen nosztalgikusabb téli játék! A fából készült szánkó minden kamrában ott támaszkodott a sarokban és türelmesen várta, hogy kiszabadulhasson, amint megérkezik az első havazás. A kicsik és a nagyok is szívesen ültek fel rá, hogy újra és újra átéljék a megunhatatlan élményt, amit a havas domboldalon való lesiklás nyújt. Nincsen tél szánkó nélkül és hó nélkül sem. Ha türelmesen várunk, akkor ismét hóra tehetjük a szánkót és versenyezhetünk azon, hogy ki üljön legelőre, ki merészkedik még magasabbra a domboldalon.

szánkó ma már nem csak a fa szánkót jelenti. Kapható modern formájú és modern alapanyagú fém szánkó is. A választék bővülése a mi áruházunk kínálatában is tetten érhető. Mindenki számára kínálunk szánkókat, azoknak, akik semmi pénzért nem cserélnék le a klasszikus  fa szánkót és azoknak is, akik szívesen ülnek egy erős,acélcsőből hajlított szánkóra. A szánkók nagy választéka lehetővé teszi, hogy felnőttek és gyerekek is használni tudják őket, ezért a család egyik tagjának sem kell lemondania erről a téli szórakozásról.

Most érdemes minket felkeresni, ha szánkó vásárláson gondolkodik! Miért? Kihagyhatatlan a szezonális ajánlatunk! Minden szánkó, ami a kínálatunkban szerepel, most kedvezményes áron kapható! Még javában tart a tél, az akciónk pedig egészen tavaszig érvényes! Vásároljon új szánkót a családnak és ha leesik a hó, azonnal indulhatnak is szánkózni!

A fa szánkó natúr színben, ütközés elnyelőkkel kiegészítve kapható. A hajlított fa szerkezetre vas lapok kerültek, amik garantálják, hogy a szánkó ne akadjon el a hóban és gyorsabban csússzon, mint a szél! A természetes megjelenés és a minőségi anyagok mind jellemzik ezt a szánkót. A fém változat már formásabb, kecsesebb, a külseje modernebb, de ugyanolyan nagy élmény siklani rajta!

Amennyiben kérdése van az általunk forgalmazott fa szánkókról és fém szánkókról, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! A weboldalunkon minden elérhetőségeinket megtalálja, amiken a kollégáink fogadják a megkeresését!


Szánkók minőségi kivitelben: válasszon strapabíró darabot!

fém szánkó, fa szánkó

Szánkók széles kínálatával várjuk a vevőket, nálunk a minőség az első, termékeinket kedvező áron kínáljuk!

Manapság nagyon sok helyen lehet kapni szánkókat. A klasszikus fából készült típusokon kívül léteznek már fém és műanyag termékek is. Bármelyiket is választaná a vevő, nagyon fontos, hogy mindig a minőségi termék mellett tegye le a voksát.

A szánkók óriási terhelésnek vannak kitéve, ezt pedig csak masszív, strapabíró szerkezetű termékek képesek bírni. Egy rossz minőségű fa vagy fém szánkó óriási kockázat, akár menet közben is tönkremehet, ez pedig balesetveszélyes körülményeket eredményezhet. A sérülések egyeseknek a kedvét hosszú időre elvehetik a szánkózástól.

Webáruházunkban kiváló fém és fa szánkókat találhat. Nézzen körbe nálunk, és rendelje meg új, biztonságos szánkóját webshopunkból! A vásárlást webáruházunkban bármikor, bárhonnan lebonyolíthatja, velünk rengeteg időt, energiát spórolhat meg. Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Szánkókkal télen is a szabad levegőn játszhatnak gyermekei!

A gyerekek többségének a nyár a kedvence, mert ilyenkor szinte egész nap nyugodtan kint lehet a barátaival, elfoglalhatja magát a szabad levegőn. Télen hamar besötétedik, ráadásul a hideg miatt sokkal kevesebb lehetőség van egy kis kikapcsolódásra, mint máskor. Ilyenkor nehéz is nekik tanácsot adni, hogy mit csináljanak, ám van valami, aminek szinte képtelenek ellenállni: a szánkó.

A szánkó a legtöbb gyermek kedvenc téli eszköze. Egy kis segítséggel már a legkisebb korosztály is örömét lelheti benne, de még a nagyobbak is szívesen használják. Ugyan sokszor kevesellik a havat, de azért szerencsére minden évben szokott lenni néhány alkalom, amikor elő lehet venni a szánkót egy jó kis csúszkálásra. A szánkózás ideális elfoglaltság családdal, társaságban vagy a nagyobbaknak akár egyedül is, erősíti az immunrendszert, és arra ösztönzi a gyerekeket, hogy a friss levegőn töltsék az idejüket.

Ahhoz, hogy a szánkózás élvezetes legyen, nem szükséges nagy domb, sőt, a kicsik kiválóan szórakoznak akkor is, ha csak sík terepen húzzák őket. Fontos, hogy nagyobbakat is csak akkor engedjünk egyedül csúszni, ha már biztonságosan tudják irányítani a szánkót, illetve megtanultak fékezni, valamint képesek felmérni azt is, hogy mikor indulhatnak el. A legjobb, ha először egy pici lejtőn mindezt begyakorolhatják, de még így érdemes néhány alkalommal velük csúszni a nagyobb dombon is.


Szánkókkal az egészségért!

Minden gyermek, és persze sok felnőtt is alig várja, hogy essen a hó és mehessen szánkózni. Talán ez a legnépszerűbb téli sport, hiszen nem kell hozzá semmi speciális, csak egy kis hó, egy domb és egy szánkó. De azon kívül, hogy jó program, miért érdemes ennek az őrületnek hódolni, azaz milyen hatással van a szánkózás a szervezetre?

A szánkók közvetetten elősegítik a gyerekek egészségét, erősítik az immunrendszerüket. Hogy hogyan? Szánkózni egyrészt a friss levegőn kell, másrészt kellemesen átmozgatja az egész testet. Egy néhány órás csúszkálás már csak azért is jótékony hatású, mert hatékonyan fejleszti az állóképességet. A gyerekek önfeledten lecsúsznak, és már indulnak is vissza, felfelé a havas dombnak
– ez bizony fárasztó. A szánkókon való csúszkálás ezen kívül fejleszti az egyensúlyérzéket és a gyors reakciót. A gyerekeknek meg kell tanulniuk, hogyan irányítsák, és hogyan tudják befolyásolni a sebességüket.

Természetesen, ahogyan mindennek, úgy a szánkózásnak is megvannak az íratlan szabályai. Nézzük, mire érdemes figyelni! Soha nem szabad úgy csúszni, hogy a pálya járdát keresztezzen, illetve autóút vagy vízpart felé! Mindig a csúszni vágyó tudása alapján válasszunk dombot! Ne legyen túl meredek, mert könnyen történhet baleset, ám a túl egyenes pálya könnyen unalmassá válik. Fontos, hogy a szánkókat mindig úgy irányítsuk, hogy ne keresztezzék egymás útját. Ne csússzunk keresztbe,
visszafelé pedig a pálya szélén menjünk fel! Amíg a gyermek nem tudja önállóan irányítani a szánkót, addig valaki mindig csússzon vele együtt! Ellenőrizzük, hogy a pálya sima legyen, ne legyenek az útban fák, bokrok, és figyeljünk oda a már leért és a pálya széle felé gyalogosan haladókra is! A szánkózás során mindig a láb legyen elöl.

Mint minden téli sporthoz, a szánkózáshoz is öltözzünk rétegesen, melegen, és figyeljünk oda, hogy ne száradjunk ki a hideg ellenére sem!

Szánkókkal kapcsolatban keresgél? Ha felkeres minket, mindenben segítünk! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén!